Monday, 2 July 2012

3D ANIMATION CRASH COURSE!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Hai semua,
Ika tak tahu nak mulakan cerita macam mana..tapi berdegil nak share jugak! haha..
Dipendek kan cerita,, ika menyertai kursus lepasan diploma ni secara sukarela.. pada mulanya macam malas nak join..bila difikir semula,, apa salahnye kalau join.. tak rugi apa2 pon.. untung adalah sebab ditaja sepenuhnya..wah kau! dengan itu,, ika dan kawan2 yang lain,, dengan sukarelanya menyertai kursus ini..apa yang ika dapat dari kursus ni adalah belajar menggunakan software blender.. software yang ika belum penah guna dan tak pernah tau pun wujudnye software ni..haha dan akhirnya,, inilah hasilnya selama sepuluh hari.. berkonsepkan tredmark ika pegang,, simple but nice (to me)..

 

that's all!
 ok,,cukup ringkas dan padat cerita hari ini..
sekian,, terima kasih :)

ha? gamba byk2?? dah diupload di facebook..
segan nak show off disini..haha..

oh ye lupe nak bagitau,,
 yang penting hasil ni disiapkan sepenuhnye dengan menggunakan

 iMac Apple
yeay! dpt merasa jugak akhirnya..haha

di UUM!!
merasa la jadi budak u kejap..

2 comments:

Zulaiqa Nazri said...

hai ika!! nama awk samalah dengan sya.. saya iqa jugak!!! zulaiqa..
awk???

*47!k@# said...

Zulaiqa Nazri : hai iqa!!nama saya atikah..nice to meet you!! ^_^V