Monday, 29 August 2011

~SELAMAT HARI RAYA~

assalamualaikum dan salam sejahtera..


memandangkan ika dah lama tak update blog..maka,,dikesempatan ini,,ika nak ucapkan ribuan dan jutaan kemaafan kepada semua rakan2 ika samada rakan sekolah, poli mahupon rakan internet..semuanya ika nak mintak maaf banyak2..selama kita berkenalan,,ika dah banyak buat salah..ika dah terguriskan hati kawan2..terkasar bahasa..tersound direct..termakan makanan korang..mintak maaf banyak2 ye..jika ika ada terhutang ke jangan segan2 mintak balik kat ika..ika memang pelupa..maaf sangat2..ika nak mintak maaf andai ika ada terpukul atau tergurau tak kena tempat..mintak maaf sangat2..



dikesempatan ini jugak ika nak ucap ribuan dan jutaan terima kasih kepada kawan2 ika yang dah banyak tolong ika..semua housemate ika iaitu teah, aida, aten, fyah, raje n syira..xtertingal jugk lynn, at, hani, k.cik, n sume2..exclassmate ika kt poli..fisah, aza, bum, tihah, aien, zati, putri, ika tawau, yana, syu, ila,n sume2..rindu zmn sem satu weyh~kawan2 sekolah tanjong karang, put, ayus, adelin, tyra, aten fieza, am, echa, mun n sume2..kwn2 sekolah johor, diyana, echa, niza, su, syuk, aten, ain, iqa, imah, k.qila, k.maza, k.fiza, dan ramai lagi..ramai sangat kat johor..dan dua orang adik angkat ika,, mira sashima dan siti aisyah..tak lupa jugak kawan2 sekolah rendah,, nafi, ilham, haziq, ziqa amir, fifi, syuhada, husna, nazira, ikhlas, dhamira, leiha, soleha, syiqin, ayuni, dan ramai lagi..kawan blogger, chara, k.nora, k.amalina, abg nadh, k.aima, k.onie,n sume2..terima kasih banyak2 dan mintak maaf sekali lagi~



dikesempatan ni jugak ika nak mintak tolong sedekahkan al-fatihah buat arwah k.syima iaitu senior ika yang baru pulang ke rahmatullah..al-fatihah..



nah amek kad raya yang paling simple ni sebagai tanda kenangan raya tahun 2011..print out pastu gantung kat umah~haha..semoga raya tahun ni memberi seribu satu erti buat anda sekalian..semoga Allah memberkati ibadah puasa kalian..amin..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN sayang2ku sekalian~




8 comments:

Nur Hamizzah said...

selamat hari raya

*47!k@# said...

Nur Hamizzah:slmt hari ry miza!:)

Muslimah Optimis said...

selamat hari raya ika.. mintak ampun mintak maap

*47!k@# said...

Muslimah Optimis:selamat2..samalah kita~ :)

@13n said...

heehee...sonok coz nme ain pon tersenarai...selamat ary rye gak yunk..ain pon nk mntak maaf selame perkenalan kita ika pernah terasa ngan sikap ain ker, ape ker,,,kira 0-0 ye syunk...

Siti Nurazlinda said...

wahh ~ siap ada kad raya . btw , selamat hari raya kak :))

zulhilmi.tempoyak said...

salam lebaran ye...


jemput la bank in duet raye...;p

*47!k@# said...

@13n:ye..ika pon~:)
Siti Nurazlinda:slmt hri ry dik~ :)
zulhilmi.tempoyak:dah2..dpt x?? :P