Saturday, 23 July 2011

lawak ke macam tu??(=_=)"

assalamualaikum n salam sejahtera..




first of all,,dikesempatan ni ika nak wish tanx kat beberapa blogger yang ada link kan blog ika kat post dia..tanx sangat..second, nak say sory kat blogger yang tunggu sesuatu dari ika~maaf ye~ika tak dapat tunaikan~memandangkan kebizian melanda dan mood ika dah hilang~huu~sian dia~dah lama tunggu~serious dah lama tak sentuh photoshop n illustrator lepas abes praktikal~hurm..sory n sory sangat2..


malam tadi ika n housemate kuar makan kat kedai maksu depan umah..kami berlima naik moto..dua orang lagi kuar jalan~ika naik sorang2..sambil makan kami berborak..sedang asyik berborak tiba2 ada seorang budak berselubung dengan kain pelekat berjalan depan kami..tebiat ape dak ni..lepas tu,nampak kami dia pon patah balik..lepas kami selesai makan,,kami pon balik la..lepastu nampak budak tu berdiri terpacak kat lorong nak masuk pagar besar umah kami..peh,,time tu tak pikir ape dah..kebetulan ika dok last skali..dah la naik moto sensorang..doa je supaya dia tak sergah atau lompat belakang atau kejar sampai depan rumah..memang masa tu fikir nak pecut je..dah la jalan berbatu2..tak leyh nak laju la kan~sampai je depan umah dia mengilai plaaakkk~~aiseyh~gelabah kitorang..cepat2 kunci moto~tak sempat nak double standing moto tu terus masuk umah kunci pintu..takot je budak tu ikut masuk umah..naseb baek dia berdiri situ je tak ikut kami..memang menyumpah seranah kami kat budak tu..ada ke patut malam2 buat bende macam tu..orang kampung kata memang ada dua orang budak,,otak tak berapa betul..terencat kot..malam tu salah sorang la tu..memang menakotkan..bukan takot sebab dia buat macam tu,,tapi takot sebab dia ngah menggila..takot dia kejar masuk umah ke..uishh..menggigil lepas masuk umah..trauma rasanya nak kuar makan malam naik moto..huu~

2 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

jalan jalan sini..happy blogging :)

*47!k@# said...

SYAFIQAHSALEH: tanx!:)