Saturday, 11 June 2011

entri last nak tayang gambar hingusan

di sebabkan jam 9am kena berangkat ke kuala lumpur semula~maka dengan rasminya saya mengisytiharkan bahawa blog ini akan mula menyepi semula~uwaaa~:'( berkorban demi masa depan..kali ni dah tak leyh maen2 lagi..tinggal sebulan je masa untuk siapkan report sehabes2nye..selengkap2nye..senior kata nanti jumpe lecture confirm kena ubah lagi..tapi apa yang penting kena siapkan sebelum 10julai..yakni hari pendaftaran mula semester..phew~

siang tadi dah siap scan gambar2 time sekolah rendah..entry last ni just nak tayang gambar comei je boleh??haha..jangan jemu tengok sudah~haha..







haha..sempat bergambar time last day sekolah..lepas jamuan perpisahan pelajar darjah enam tahun 2003..

ni sebelum upsr..time kem kecermelangan..bergabung dengan satu lagi sekolah laen..haha..ada banyak lagi~tapi tak payah laa~malu jek bebanyak..cukup la ini je~sekian~NAK BALIK ZAMAN KANAK2!!uwaarrggHhh!!zaman yang tak perlu fikir masalah..:(

6 comments:

♥CHaRa♥ said...

ika...~
lama ika menyepi.hihi..

zaman skolah zaman yg paling best.

pwincess Lov3y dOv3y said...

comey la..best kan zaman tuh..seronok sgt..

cik azeya said...

xnmpk pon awak yang mane satu. haha

*47!k@# said...

♥CHaRa♥ :hehe..chara~ika kene paksa diri buat report~lau x memang xjln~

*47!k@# said...

pwincess Lov3y dOv3y :yup2..sgt2 best~lau leyh ulang nak je balik zmn tu~

*47!k@# said...

cik azeya :sy yg pling comei tu..haha..yg pngws tu~