Friday, 10 June 2011

contest blog paling comel

first of all ika amek kesempatan ni untuk ucapkan tanx kepada semua yang sudi baca blog ika ni..maaf kepada yang tinggal jejak yang tak sempat ika balas..ada jugak yang ika balas tapi tak tinggal jejak ika..maaf sangat2..tanx n sory again ye kawan2..

oke,,point untuk entry kali ni adalah mengenai contest..wah..dah lama tak join contest..oke,,ika ditag oleh seorang blogger comei n ceria ni..tanx CA..comei ke blog ika??wah!!mungkin sebab header kot..hehe..jangan marah ika puji blog sendiri..haha..

oke,,ini banner contest tu..nak taw syarat boleh pegi SINI..oke,,blog comei bagi ika antaranya DAYANA,,PUTERI KATEK N CIK AISH..antara blog yang ika suka masuk..actually ramai lagi..tapi cukup kot tiga..kalau ika bagi semua nanti mereka nak tag sape pulak kan??oke DONE..

4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

memang comey la kak..:)

Cik Aish said...

ok ok tengs tag blog aish! rasa tak layak lak nak join..tp tkpe nnt aish join ok! tengs! n gud luck!

*47!k@# said...

pwincess Lov3y dOv3y: uish yaka??malu2..hehe..

*47!k@# said...

Cik Aish: oke aish..join utk memeriahkan contest (^_^)