Saturday, 14 May 2011

award :lucky follower!!

pergh.. puas tadi jumpa kawan yang dah 8 tahun tak jumpa~ dari pagi sampai petang kitorang bersantai.. so,, malam ni ika ngantuk sangat2 n nak out awal~ malam ni just nak post award untuk rakan blog ika yang ke 500.. tanx semua~




dia adalah FIZALELA! sila lah amek award ni ye~ harap sudi terima~(^_^)

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah adik abg.. :D abg tmpang gembira.. :D

*47!k@# said...

fRaMe+LenSeS: tq abg nadh!! :D

Dayana AZ said...

woot woot congrats kak ika :D ;)

kak, dayana fly lg 2 thun la hehe tu pn klu layak insyaAllah lepas a level tu :') hee.

*47!k@# said...

tanx dayana..owh yeke??mesti lepas punye~dayana boleh!