Monday, 2 May 2011

lepas rindu

salam.. rinduuuuuu dengan blog simple ni.. lepas kan sekejap dengan mengepost satu entri hari ni.. pagi tadi.. ika n ibu hantar kembar ika kat station bas.. lepas tu ika pergi pusat latihan tu.. kemain semangat lagi ika nak pegi sana.. ingat nak amek ujian terus.. pergh.. hati dah dupdap tak ketahuan punca.. eh,, tau2.. punca dia ika nebes sesangat~(=_=)".. pastu tunggu punya tunggu,, naseb baek ika terdetik nak tanya orang yang duduk kat kerusi tu.. pergh.. malunye ika tahap tikus nampak manusia.. tak tau nak nyorok kat mana.. rupe2nya harini pusat tu tak bukak.. yang masuk tu bukan atas sebab pusat tu.. tapi sebab mereka ikut tok guru memasing.. ika ni tak guru,, memang maen datang jela ikut sesuka hati.. lupa pulak hari ni hari pekerja.. malu giler.. puihh..

sampai umah,, tolong ibu wat keje umah.. dah free tu ika adjustkan ape yang patut dalam blogshop ex bos ika.. setel! malam tadi pula santai depan tv bersama family.. berita hari ni yang menarik ibu ika untuk mengajak ika saksikan bersama ialah berita mengenai perkahwinan kembar dengan kembar.. HAHA.. sedia maklum ika ni kan kembar~ pokcik tempoh hari pula kembar.. ibu tetibe cakap kat ika.. "adik kenalkan lah qila dengan kembar 'pokcik'.." HAHA.. ibu kasi green light ke ni?? wah3.. kalau lah ika cerita kat 'pokcik',, agak2 ape respond dia erk?? HAHA.. ika hanya mampu gelak je.. akak ika menyakat.. "nape gelak je dik?? tak nak pokcik ke?? ada banyak pilihan??".. ika gelak je,, speechless terus.. last2 ika cakap kat ibu.. "ibu pilihkan jelah~" HAHA.. ibu nii.. abang n akak2 atas ika pon tak lepas lagi,, ika ni tunggu dyorang lepas dulu je~ :P HAHA.. adoii,, report praktikal pon tak buat lagi.. (=_=)"..

okelah,, nak paksa diri yang malas ni untuk pergi buat report.. pergh.. tak buat2 lagi nih.. hish.. sape boleh tolong buat kan?? HAHA..

10 comments:

♥CHaRa♥ said...

psstt, ika.ibu ika bg green loght nampak.huhu..!^.^!

syamilah mawaddah :) said...

lepas kan rindu tu. hehe. baru happy

*47!k@# said...

♥CHaRa♥:haha..tu lerr~

*47!k@# said...

syamilah mawaddah :):hehe..yup2(^_^)

pwincess Lov3y dOv3y said...

lah ade kembar ke??
best nyer ade lembar nie...


ape lagik..green light suda mari..

*47!k@# said...

pwincess Lov3y dOv3y: yup..kat profile pic tulah kembar ika..

tu lerr pasal..memikirkan ika ni belum habes dip je.. HAHA.. tak semudah bicara.. (=_=)"

.........cP~ said...

salam.

oh..panggil si dia "pokcik"? macam kawan2 saya jugak kihkih.

kawan saya yang kembar kata, amat susah bila ada kembar. takut bila salah sorang lebih bagus, sorang terasa.

kalau terserempak kawan si kembar tak tegur, diorang kata sombong. sedangkan kawan si kembar satu lagi.

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/bila-air-mata-berbicara.html

fRaMe+LenSeS said...

wah3 dik.. hehehe.. :P

*47!k@# said...

.........cP~ :haha..dlm ni je~hmm,,kadang2 mmg terasa mcm tu..tp lme2 dah semakin matang..so,,tak rasa la nak majok bagai mcm kecik2 dulu..

itu kalau kembar seiras..nseb ika kembar tak seiras..hehe..

*47!k@# said...

fRaMe+LenSeS: ape yang wah bang??abg duluy baru adik..HAHA..