Tuesday, 17 May 2011

l0vE tW!nz group

wah,, dah dua hari ika tinggalkan blog.. what?? malam ni zizan shooting kat kedai kat bandar tun razak?? dekat giler ngan umah opah.. jalan kaki tak sampai lima minit.. nak pegi tak nak,, nak pegi tak nak?? aduh,, yang penting sekarang ika kena siapkan entry ni.. hei,, sblom tu nak story,, sejak dua tiga hari ni ade anon datang komen blog ika.. tapi kan.. ika rasa ika tau sape anon ni.. sebab ika macam kenal je ayat2 dia ni.. haha.. ni andaian ika,, tak tau la betul atau tak.. anon tu tak ada blog,, thats why dia letak nama anon.. oke,, tak sume anon datang nak serang je k.. ade gak anon yang jadi anon sebab tak ada blog.. oke nevermind.. tanx to that anon sebab buat ika tertanya2 siapakah beliau.. haha.. anon satu ni anon yang baik.. salam perkenalan (^_^)


hai uolzz,, for your information,, ika ada tubuhkan group twin kat fb memandangkan ika sendiri kembar~ alkisah berbunyi.. masa zaman kanak2 dulu ika ada sertai event kembar sedunia.. best sangat2 masa tu ika dalam lingkungan eh,, lupelah bape tahun.. tapi kategori kanak2 laa~ tapi sekali tu je ika pegi.. sweetnye time tu bila ika dan kembar menang tempat kedua dalam pertandingan mewarna dan bawa pulang trophy tinggi,, pingat ngan ape ntah tak ingat.. siap bergambar lagi.. dan sekarang ika terasa macam nak buat event sendiri.. means ika tubuh group dan atas usaha ahli2 menambah ahli2 kemudian kami akan bincangkan event yang akan kami jalankan.. buat masa sekarang baru ada sepuluh pasang kembar.. kami akan mengumpulkan sehingga 50 pasang kembar untuk jalankan event pertama.. kepada semua readers yang kembar silalah join group "l0vE tW!nz" ni.. sila jangan segan silu menambahkan ahli dalam group ni.. group khas untuk para kembar.. diharap impian ika menjadi kenyataan.. (^_^) tiada yuran ahli.. tapi kalau ada event perlu kumpul lah kan mengikut aktiviti dan tempat dipilih..~ jangan risau.. semuanya akan dibincangkan disana~(^_^)

No comments: