Monday, 2 May 2011

berita hari ini

rindu lagi.. masuk kejap je share story.. oke,, berita tadi pasal Osama.. berita kata betul tapi internet ada yang kata tipu helah AS.. mana satu yang betul pon kita tak tahu.. tapi ika tak yakin 100% dengan berita sekarang ni.. sebab tak semuanya benar2 dan pasti.. mungkin sebab ika dah pernah terkena dengan berita mengenai justin bieber yang disebarkan oleh ONN.. dah habes siasat rupanya itu berita di edit.. kesimpulannya.. zaman sekarang ni sistem dah canggih.. senang je nak edit bagi real.. orang sekarang suka menipu.. susah nak percaya 100%.. ika cuma percaya 50% je.. sebab nya,, orang sekarang suka edit gambar mix n match.. hurmm.. wallahualam.. kalau benar kita sedekahkan Al-fatihah untuk beliau..

tengahari tadi check blog tengok ada blogger drop comment.. hapynye rasa bila ada yang sudi komen even entry luahan.. ada pula yang comment pasal pok cik.. rasa nak tergelak pon ada.. sebab selalunya orang akan rasa annoying dengan kisah pokcik n mokcik nih.. ada jugak yang komen pasal kembar.. untuk pengetahuan.. ika ada cerita pasal kembar2 ni dalam ENTRI INI, INI dan INI.. dua fakta n satu kisah ika n kembar ika.. check it out.. :) btw tanx sangat2 sebab sudi datang n komen.. ika bertambah2 terharu bila tengok jumlah kawan2 blogger bertambah.. tanx sangat2.. terharu sesangat.. ada yang ika dah balas kunjungan.. tapi tak dapat nak balas jasa anda sebab line kat sini tak best.. sangat2 slow.. nak bukak blog ika yang dah habes ringan ni pon sangat slow.. tak tau nak buang ape lagi.. dah simple sangat dah blog ika ni.. report LI.. report LI.. report LI.. (+_+)

2 comments:

►AdamXis◄ said...

assalam... tukar streamyx or P1 laa baru besh skit...blog nie ringan jer tp klo x de Nuffnang poll "Are you dude or babe" tuu lg bagus sbb berat...tuulaa, malas gak tulis entri pasal osama...sebab diri sendiri x yakin...mayat dia plak campak laut...pelik sikit sbb dah 10 thn cari...kenapa nak campak laut?bawak balik US tayang dekat semua rakyat dieorg kan lg gempak?kan kan?...

*47!k@# said...

AdamXis : tanx bagitau..actually ika memang nak buang poll tu..tp xtau plak cara nak buang..(=_=)"
tu lah pasal..mcm xlogik je campak laut..haha..actually dulu pon dah keluar berita kematian osama..katanya dibom di tempat persembunyian..tup2 hari ni kuar lagi..nmpk beno nipunye~