Wednesday, 6 April 2011

yuyuzhulaikha.com !

what?? tak puas ke dengan mengklonkan akaun facebook kak yuyu?? ni tambah pulak dengan blog.. wah2,, siap pakai domain lagi.. demand you.. search la http://www.yuyuzhulaikha.com.. peh,, dah beriban plak tu follower dia.. mak aii,, baca entri dia suma macam ape je.. budak ni memang nak kene saman ni.. tak ada cara laen ke nak buat?? teringin sangat jadi popular?? kalau ye pon buat la blog sendiri.. tak yah nak menyamar jadi orang yang namanya sedang naik.. nampak sangat teringin nak jadi popular.. karang kalau ajak kuar sama macam mana?? tak ke jenuh bagi seribu juta alasan.. amboi blog dia..

see2.. nampak tak??
wah2.. kalah akak comei ika tau.. siap ada shoutbox lagi.. grr.. bukan main lagi dia..
jumpa tak?? tak jumpa?? cuba refreash.. lagi?? oke2,, chill oke.. saba2.. jangan melenting.. cool.. fuh2.. haa,, memang la tak jumpa.. sebab gambar tu ika yang edit sendiri.. saja kasi hangen sikit memalam yang sedang dingin ni.. hee~ sory.. sila duduk semula dan hirup2 udara segar semula oke.. sebenarnya,, ika nak bagi kak yuyu hadiah besday.. memandangkan besday kak yuyu dah dekat dah.. err,, lagi seminggu + 4minggu - 3minggu + 2minggu - seminggu + 6minggu - 3minggu.. haa.. lagi bape minggu tu?? dekat dah kan??

err,, actually memang lama lagi.. tapi ika nak bagi sekarang sebab nanti bulan lima ika dah sibuk nak reunion di kl.. insya'allah kalau jadi.. kemudian busy nak buat report praktikal.. dan kalau boleh cuti dua bulan ni nak cari keje.. tu pon kalau dapat la.. insya'allah.. dan maybe online malam je,, itu pon kalau tak penat.. huu~ ika takot terlepas.. so,, ika bagi sekarang jelah ye.. hihi..

memandangkan ika tak de keje tadi.. ika buatkan lah hadiah ni.. tadaa~

header

icon shoutbox

doodle

terlampau nak merajinkan diri,, ika buatkan doodle untuk kak yuyu.. haa,, complete.. sekali dengan icon shoutbox dan header.. err,, cuma tak buat watermark.. macam malas la pulak.. haha..

entri kali ni tak mau cerita panjang sebab ika dah cerita panjang kat SINI..

argghh,, masuk kali ni dah tiga kali ika buat entri khas pasal kak yuyu.. ish,, teruk aihh.. oke,, tak mau cerita dah.. nanti orang kata ika mencapap plak.. maklumlah mulut orang tak boleh di tutup.. oh ye,, ika minta maaf ye sebab curi gambar ni dari fb akak.. sebab nak mendoodlekannya.. yelah,, kalau minta izin nanti tak surprise la kan?? so,, surprise tak ni kak?? haha.. sekian~ :)


JOM JOIN
notabawahkakiblog: hadiah akak tu just saja2 nak bagi.. lau tak nak guna pon tak pa.. buat simpanan dan kenangan.. :) tu pon kalau akak sudi nak simpan as hadiah besday..

AMARAN: SILA JANGAN COPY/SAVE MANA2 ARTWORK IKA TANPA KEBENARAN..

COPY + SAVE = PENCURI!

60 comments:

fRaMe+LenSeS said...

amboihh.. ehhee. ;)

*47!k@# said...

@fRaMe LenSeS amboihh napa nadh??hihi..

Dayana AZ said...

huhu igtkan ape tadi kak ika! :P igtkn ad org copy btol2. mlampau kot!

*47!k@# said...

@Dayana AZkalau betul2 la kan dayana..ika org first ajak kak yuyu pegi saman..memang melampau!ngee~

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahahah.. ingat kan betol! hahahah.. nak kena ni! siap la!!! ^^

IFA Athirah said...

whoa..bikin suspen je!!!!baru ingt nk kutuk si clonner tu.haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

*47!k@# said...

@y u y u Z u l a i k h ahee..akak amek la hadiah tu..seharian ika siapkan.. :)

*47!k@# said...

@IFA Athirahhaha..jangan la kutuk saye =_="wuu~

Farhana Jafri said...

wawawa~~~ pminat kak yuyu la ni.. hehehe.. untung laa ad pminat cm ni.. ni yg jeles ni.. :P

jemput singgah ANASAURUS :)

*47!k@# said...

@Farhana Jafrihaip2..xmo la jeles..ngee..
untung kalau ada peminat macam sy??auuww~siapa lah saya kan~:( cuma insan biasa..

aliarosli said...

hahhahhaha,nasib dah bace entri kak yuyu

kalaw tak memang angin satu badan

hahhahahhaha,comel, pandai edit

MagikaKotak said...

gimik2.. :)

efa said...

amboi lawa dya buat cun habis hehe good job try :)

iz said...

watkan utk saya juga..kah3..suke ati je..

*47!k@# said...

@aliarosliadoyai..memang hangin la kalau betul kan..ngee~

*47!k@# said...

@MagikaKotakhee~suprise la katakan :)

*47!k@# said...

@efahee~ tanx efa :)

*47!k@# said...

@izhaaa??boleh je..tp tak leyh lah free2 je..haha..adoii = = "

cikcleopatra said...

pergh!!cun!

*47!k@# said...

@cikcleopatrahee..tanx cikcleopatra :)

y u y u Z u l a i k h a said...

hahaha. amik! sampai 82 blogwalking mai sini~

cik fza said...

wah.. meletop2 lar lepas ni..
CCCOOOMMEELL lar tiga2 gambar tu. buat kita satu bule? hehe.

*47!k@# said...

@y u y u Z u l a i k h aarghh..akak..=_="

82??kt kite tak sampai pon..print skrin cpt..ika wt entri balas..huh!bru egt tk nk wt dh..

*47!k@# said...

@cik fza hee..boleh2..baca la syrt nye ye..huu~ =_="

y u y u Z u l a i k h a said...

tak la... kat awak la 82.. kat akak 168 ^^ hahahaha...

yang tieka tak sempat printscreen yang 82 tu.. hawat tak habaq awai..

sempat yang 68 ja :(

*47!k@# said...

@y u y u Z u l a i k h aha'ah..sempat 76 je~

Tok Esah said...

haha, pandainye!! lawa.. bile lah tok nak dpaat doodle mcm tuh.. hehe nk buat sendiri xpandai!!

*47!k@# said...

@Tok Esahklik la link yang ika dh bg kt ats tuh..ngee~:)

~syue~ said...

haha... cntikla wat tu..
wat kat saya jugak buley?haha

sy folow sini ye, n meh tengok yang ni jugak ye :

meh sini tengok si comel Miasara dan mama baru hehe

nora amila ghazali said...

waaaa bestnya jadi femes... tetiba ja ada org tolon wat header.. doodle... shoutboxnyer cartoon... waaaa... comei2..

*47!k@# said...

@~syue~boleh je..tgok kt link ika bg tu.. huu~ =_="

^^nu[dd]yra^^ said...

dtg dari blog yuyu....;p

amboi pndainyer buat =)

*47!k@# said...

@nora amila ghazaliakak..doodle tu satu je..then tambah sikit jadi icon shoutbox,,pastu tambah sikit lagi jadi header..akk lagi teror..huu~nak ika wat kan ke??kene buat list lah kalau mcm ni..=_="

*47!k@# said...

@^^nu[dd]yra^^hee~tanx :)

jaa64 said...

peminat betull nih!!huhu


sentiasalah berfikiran positif

nur choki choki said...

ok.choki2 terkena.
siap pegi search lagi blog 2..

*47!k@# said...

@jaa64agak laa ken~~haha..oke..nnti ika terjah..

*47!k@# said...

@nur choki chokihaha..mcm tu skali??huu~turut bersimpati..sory tak sengaja~ =_="

Woofer Storm said...

tuk sy tak nak buat ke??hahaaaaa

folow kat sni^^

*47!k@# said...

@Woofer Stormhee.. =_="

*cimOt* said...

ohoiii..mai satu..hihihi..cumel ur doodle..

*47!k@# said...

@*cimOt*haha..boleh2..huu~ =_=" btw tanx :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

jeles truih..hahaha

YAYA AZURA said...

hihi..tertipu akak!

yatie's EPISODE said...

lawonyeee!! hee (:

*47!k@# said...

@♥yaya budak suka embun♥uihh..xmo la jeles2..ngee~ ;)

*47!k@# said...

@YAYA AZURAhaa??alamak..sory kak =_="

*47!k@# said...

@yatie's EPISODEhehe..tanx ;)

faraa halim said...

saya pn nk doodles gak,
tpi xreti buat,
tlg la aja saya ;))

*47!k@# said...

@faraa halimhee~

Cik Cammy Lia said...

nape doodle tu nmpk cam gigi jongang je hihihi...

@yuyu xmo mrh ea.

Wafiy Suzly said...

ptut la follower naik mencanak! sebab ni upenyer,huhu

*47!k@# said...

@Cik Cammy Liatu bukan jongang la..tu gigi rabit kak yuyu yg comei! =_="

*47!k@# said...

@Wafiy Suzlyhuu~ =_="

gadeslurcandy said...

teruk betul,lau nak femes sgt tak payah nk copy2 owg punnya

cintahati said...

wat kan banner utk sy bley x..??

*47!k@# said...

@gadeslurcandyerr,,awak cakap saye ke org yg memng xwujud 2??haha..memng teruk!

*47!k@# said...

@cintahatiinsya'allah~:)

Ifti Larina said...

wow! sgt real! buat guna ape?

*47!k@# said...

@Ifti Larinaguna software adobe illustrator..:)aduh..kantoi suda~ngee~