Tuesday, 5 April 2011

yuyu zulaikha-ferrero random giveaway


blog akak comei ni memang tak jemu ika masuk dan komen..

buktinya..


gedabak ika boh.. nak batak sikit.. haha..

di kesempatan ni juga ika nak berterima kasih pada akak comei ika ni.. :)


dan

macam mana boleh jadi macam ni??

haa,, mungkin sebab ni..


tak pernah jumpa?? haa,, sebab ada dalam........

ni!

dan ika dah ada dalam bloglist akak comei ika ni..


senyum lagi sampai tercarik bibir.. haha.. auu.. hee~

ika buat entri akak ni masa ika mula2 aktif blog..


dan ika dah buat bloglist dah pon,, lepas blog ika di kemas kini..


ape?? dah wat entri untuk kak yuyu tapi tak nak datang komen??
kene babap ni..
sape kata??
entri ika kak yuyu dah komen taw! siap tersend dua kali lagi..
haha..

masa ni tak tau umo akak comei ni bape..
ghupenye dia lebih berusia dari ika..
= = "

oh lupa.. yang lagi satu ni bukan entri untuk kak yuyu tapi ada kaitan ngan kak yuyu..


dan kak yuyu datang komen sekali lagi..

see,, mana tak ika suka usik dia.. dia pon sama! = = "

start kenal dari blog akak sendiri..
macam mana ntah leyh jumpa..
tak hengat plak..
pastu beramah mesra di geng KBU..
kedian di akaun fb akak comei ni..

ika dengan tak tau malu komen macam2 kat gambar2 kak yuyu yang ika rasa nak komen..
haha,, kak yuyu tak marah pon..
cuma perkataan "jhat!" yang paling kasar pon..
biase je tu..

nak kene bukti jugak ke?? kang jemu plak tengok..
actually memang dah lama nak buat lagi sekali entri pasal kak yuyu ni..
sebab tanda penghargaan..
dan terima kasih..
dan tanda persahabatan..(tak malu nak ngaku :P)
dan dan dan.. suma2 lah..

hari tu nak jumpa kat gathering tak dapat sebab ika ada ha laen.. T.T
tak apa lah.. insya'allah lau ada rezeki jumpa jugak nanti..
bukan sebab apa,, ika nak bergambar dengan akak yuyu ni..
sebabnya tinggi ika 169 (kot) hahahahaha..
jangan marah kak :P..

argghhh,,panjang lagi sebenarnya nak bercerita ni..
tapi tak pelah.. lau berkesempatan ika buat lagi..
haha..

fyi,, akak comei ni blogger idola ika..
tak tau nape..
maybe akak sempoi kot..
best je baca entri2 akak..:)

cuma.. akak sendiri tau kan yang akak selalu typing error..
haha..

aarrgghh..STOP2..
oke,, benti di sini.. terlalu panjang plak..
huu~ sekian..

10 comments:

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menag ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

*47!k@# said...

@solo molohahaha.. XD

NAD_YA said...

hoho ! peminat kak yuyu nih.
:)

*47!k@# said...

@NAD_YAhee..memang pon! best kawan ngn kak yuyu! :)

CikHaniBhulat said...

hye kamu...u mmg hadiah ferrero dr yuyu...u r the minner..congrate yew...

*47!k@# said...

@CikHaniBhulathooyee??tanx bagitau!!ika tau dari kamu..:)

NisaAdnan said...

wahh budak tu dapat cekelat dr yuyu la. congrate ^^

*47!k@# said...

@NisaAdnanhee~tanx ye~:)tak sngke plak :)

CikHaniBhulat said...

welcome...kita ada share kan dlm choc tu..hehehe..

*47!k@# said...

@CikHaniBhulathahahaha..no komen <--kedekut :P