Monday, 30 May 2011

wasiat dari 'alam snasa'

entri melekat.. sila tekan older post untuk entri terbaru..

hari ni hari yang bersejarah bagi lecture ika.. sebab hari ni majlis perkahwinan beliau.. pagi tadi ika ada latihan.. lepas tu balik umah terasa teramatlah ngantuk.. hati ni rasa nak je pergi majlis tu.. tapi ibu pula tak berapa sihat.. membe?? hmm,, sume jauh2~ ingat nak snap2 gambar lah ckit kan.. buat kenang2an.. tapi ika tak pegi jadi tak de la gambar.. ika pon layanlah ngantok ika.. semalam pula majlis akad nikah senior ika yang ika bagitau tempoh hari.. sedihnya tak dapat pegi.. :(.. hati terubat sikit bila tengok gambar dia di fb..

petang pula family ika bertukang.. jangan kata perempuan tak boleh bertukang.. haa,, silap besar tu.. ecececeh.. padahal paku papan katil je.. boleh plak ika terpatah kan papan katil ibu.. marah betul ibu.. yelah,, mana taknya.. katil ikea boleh patah disebabkan ika melabuhkan punggung secara drastik mengakibatkan papan tu patah.. pergh.. actually ika panjat atas katil tu.. berdiri atas papan tu tanpa beralaskan tilam.. panjat macam mana ntah ganas sangat.. praakk.. patah satu..

akhirnya atas khidmat google,, ika dah buatkan top commentor kat sidebar tu.. lepas ni ika tau la sape yang banyak komen di blog ika ni.. boleh lah ika carikan hadiah untuk menghargai mereka.. will be coming soon.. planning ika.. tapi not now la.. sebab ika dah semakin busy.. dan hari ni blog ika akan kembali simple tanpa background..

ika kan ada bagitau jugak yang ika akan rest untuk fokus pada report praktikal.. sekarang dah tiba masanya untuk ika restkan jemari.. maka dengan ini,, dashbord korang akan sunyi tanpa kemunculan alam snasa.. hepi lah korang lepas ni kan??

ika akan update hutang2 ika yang terbengkalai tu je.. yakni doodle chara.. tu je kan?? ada lagi tak?? sila bagitau ye kalau ada.. yang bloglist sume segala contest tu depends pada masa ika.. kalau ika free sesangat n tak tau dah nak buat apa,, ika join lah segala sume yang korang buat tu ye.. ika memang nak join.. tapi tak berkesempatan..

ika nak tinggalkan wasiat boleh?? ika nak bagi hadiah header gerak2 tu satu kat seorang blogger yang ika rasa dia sangat setia dengan alam snasa.. HAHA.. perasan.. oke,, ika nak cabar "siapa yang boleh review entry ika" yakni dia boleh huraikan ika suka buat entri yang macam mana yang ika sendiri tak sedar yang ika suka buat entri2 berbentuk macam tu.. and apa2 lah yang berkaitan.. dan ika akan rujuk jugak pada list jemari comel menari tu.. ika nak open selama sebulan.. sambil2 buat report rehat kejap di tengah2.. sehari pon cukuplah kan.. masa tulah ika nak cari pemenang.. 30 mei ika tutup.. lambat lagi.. so,, chill aje buat entri tu ye.. hee.. tajuk entri?? ehmm.. mengikut kreativiti korang la... ika pon tak tau nak buat tajuk ape.. tak nak tag pon takpe,, kalau nak tag lagi ika suka.. ramai2 lagi meriah kan.. hee~

eh,, sape yang belum buat cake ika ni lagi?? cepat2 buat.. nanti boleh lah post kat ika sikit.. HAHA.. kidding..

27 comments:

nora amila ghazali said...

pernah buat yang top commentar tue.. tapi tak jadi pon.. sob3.

Cik Aish said...

tkpe ika..take ur time..bila free bru ika join sume2 tu..aish pun mcm tu gak..klu org tag..bila free br aish join.. :)

♥CHaRa♥ said...

ika...~~~
camat buat repot tau...
hihi;)...
take ur time k..;)

*47!k@# said...

nora amila ghazali: alamak..ika lupa nak save link..dia daftar je~pastu automatik masuk dalam design kite tu..then drag je tmpt mne kite nk ltk..

*47!k@# said...

Cik Aish:hehe..okey tanx ;)

*47!k@# said...

♥CHaRa♥: camat2..okeyh tanx..hehe..

Dayana AZ said...

Good luck kak ika! Wat leklok aw :)

*47!k@# said...

Dayana AZ :tanx Dayana..insya'allah :)

tyra ~ said...

kak tka , do ur best .. lame x borak miss you a lot sys !

♥CHaRa♥ said...

ala ika.no hal.
report LI kan kena buat betul2x baru dapat excellent;).hihi~

*47!k@# said...

tyra ~:tanx tyra..hehe..miss u t0o~ :)

*47!k@# said...

♥CHaRa♥: hehe..tanx chara memahami..ika sedih dah xleyh nak update selalu..tapi takpe..berkorban demi masa depan (^_^)

MiSzy DiaN said...

wahhh mcm best jak.. hehehee..
kalu mcm ni, ari2 laa d komen.. hehehee..

SyedGraphiX said...

wahhh..header gerak2 lawa!! hehehe

*47!k@# said...

MiSzy DiaN : haha.. komen lah hari2..nnti tak la jatuh nama tu..kalau boleh hari2 ika catit..semalam lupe plak~ingat nama first je~(=_=)"

*47!k@# said...

SyedGraphiX: hehe..tanx (^_^)

Raziq Syahmi said...

wahh.. best gk ni. kena tngok entry tieka satu2. bru bleh buat review. haha

syafie said...

hmm menarik juga rasa mcm nak join juga.apa-pahal aku follow dulu


Entry terbaru

http://orderbookonline.blogspot.com/2011/05/mengumpat-harus.html

*47!k@# said...

Raziq Syahmi: hehe..

*47!k@# said...

syafie: silakan~:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dulu lepas abis LI baru terheeh nak wat report,... karang sendiri la ayat.. haha

shahjiehan said...

wah..hebat...


baru perasan header die ade rama2 gerak2.... hehehe


hebat tol~

tahniah

*47!k@# said...

shahjiehan:err,,jgn ckp hebat..ni pon simple jee~ade cacat plak tu tp mls nk btolkn balik..HAHA..

Pakcu Sofi said...

Sob3 harta utk pakcu xdak ka? ;p

*47!k@# said...

Pakcu Sofi: errrr... :P

mas saari said...

salam singgah sini dan follow blog awak yang comel!

happy blogging..

*47!k@# said...

mas saari:comel ke??hehe..tanx :)but ade yg lg comei~