Monday, 18 April 2011

tolong pilihkan header untuk mayang

actually malam tadi dah siap.. lepas tu ika mesej kat mayang suruh dia pilih (melalui fb).. pagi tadi check fb ada mesej dari mayang.. teruja nak baca apa respond dia.. ternyata katanya,, "ehh rambang da mata . :) tatau nak pilih mana laa ika. semua cantik :)" huu~ ingatkan dia dah pilih.. atau dia kata tak mau macam ika dah siapkan tu.. rupanya dia kata rambang mata.. (=_=)" jadi ika nak korang tolong pilihkan untuk dia boleh tak?? sila telitikan gambar dibawah..


memanglah dia rambang mata.. sebab design nye sama,, cuma ika tuka kedudukan n type font je.. haha.. sian mayang.. ika pon tak tau nak pilih mana.. sebab tu ika suruh dia pilih sendiri.. actually ini kali kedua ika buat kan header orang.. n theme yang dia mintak memang belum terlintas difikiran ika.. so,, sedikit sebanyak apa yang ika research malam tadi.. ika aplikasikannye.. so,, timbul lah idea dari otak ika sendiri.. memenuhi citarasa mayang sendiri.. permintaan yang berbunyi "header myg nak cam ala2 rawk n ada unsur2 pink sket. n simple".. err,, nak tanya korang.. betul tak erk apa yang ika dah buatkan tu?? huu~ main buat je ikut hati..

sementara tunggu mayang nak pilih yang mana and undian dari korang2 semua,, ika nak bagi dulu lah icon shoutbox mayang..


bersesuaian dengan thema header mayang.. oke tak mayang?? kalau oke silalah ambil ye.. kalau tak oke sila lah inbox.. lupe plak nak tanya mayang dulu.. dibuat khas untuk mayang si juara contest ika.. :) sorylah terlambat.. (=_=)"

12 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. tahniah. sebab menang cik mayang. :D

*47!k@# said...

@fRaMe LenSeSpilihkanlah yg mne stu??hmm(=_=)"

Pakcu said...

atassssssssss,, kanan ;)

*47!k@# said...

@Pakcuoke pakcu..tanx vote! :)

teeha said...

5 and 7

*47!k@# said...

@teehaowhh,,oke..btw tanx vote :)

Fazil Hamid said...

semua nampak same je...
hahahaa..
mate pakcik dah gabun...

*47!k@# said...

@Fazil Hamidnmpak sama tapi tak serupa pokcik..susunan n font dia beza..

MayangRosli said...

thanks yaa samua . sbb tolong cik ika pilih kan utk mayang. hihi ^^

ika, rasanya cam da dapat kot nak pilih yg mana . ;)

*47!k@# said...

@MayangRoslihaha..yeay!oke dear..:)

MayangRosli said...

da amek tau! ;p

*47!k@# said...

@MayangRoslioke ;)