Friday, 8 April 2011

tempahan di tutup!

wahh!! pejam celik,, pejam celik dah tinggal lagi tiga mingggu..hh00oorraayy!! maaf ye,, asyik sangat dengan membe2 ika di fb sampai lewat malam baru offline.. buka blog untuk tunaikan janji nak balas kunjungan.. malangnya mata dah memberatkan diri.. sempat blogwalking 1page shoutbox je.. ade lagi berbelas2 page lagi belum dibalas kunjungan.. huu~ sory2.. hari ni ika nak balas semua kalau sempat insya'allah.. lepas je setel semuanya,, ika nak continue design header lovey yg ika dah tangguh berape hari ntah.. maaf ye lovey.. lepas tu nak continue doodle.. ade dua doodle kene setelkan.. lepas tu ika kene buat watermark seorang blogger ni pula.. harap mereka2 ni dapat bersabar ye.. maaf tak dapat siap kan segera.. kepada semua follower ika yang berniat nak tempah lagi kat ika,, maaf.. dengan ini ika nak umumkan bahawa SEGALA TEMPAHAN DAH TAK DI TERIMA.. TEMPAHAN DITUTUP.. maaf.. sejurus sahaja siap semuanya,, ika nak menfokuskan diri pada report praktikal ika.. harap dapat memahami.. terima kasih.. :) yess..kali ni tak ada gambar!

No comments: