Tuesday, 19 April 2011

snasatieka.com: maju setapak!

selamat petang semua.. ngantuknya rasa bila dah petang macam ni.. tadi tengahari hujan tetibe saat ika sedang mengoperatekan blog ika ni.. cepat2 ika sarung tudung then pegi angkat baju bersidai.. oh tidak!! dah terkena hujan.. bila hujan dah berhenti ika pergi jemurkan semula.. makan masa di situ menyebabkan kelewatan ika mengupdate blog..

macam mana ye wajah baru 'alam snasa' ni?? loading dia laju tak berbanding dulu?? apa lagi yang perlu ika ubah ye?? sila bagi komen dan pandangan anda di kotak komen ye.. terima kasih.. (^_^)

opss.. snasatieka.com?? itu impian dan harapan ika.. tunggu duit nuffnang.. baru je cenonet.. kalau ada rezeki ika tukarlah.. tapi lambat lagi kot.. tunggu 'alam snasa' betul2 stabil dalam dunia blog ni.. disebabkan ika tempek banner2 contest tu,, blog ika berat sikit.. lepas ni tak mau join contest yang kene tepek banner dah.. (=_=)".. haha.. boleh ke erk ika ni stop gatal tangan tak mau join?? huu~

maaf la kalau masa korang masuk blog ika ni,, 'alam snasa' tampak serabut.. itu maknanya ika tengah bega2 blog ni oke.. jangan ponin ye.. :) tengok dah campur aduk dah bahasa ika.. huu~ orang nogori ke,, orang kedah ke,, kite satu MALAYSIA kan?? haa,, itulah uniknya malaysia.. pelbagai bahasa dalam malaysia ni.. tak mau cakap banyak.. lepas ni ika kene operate bilik ika pulak.. nak ubahsuai deco bilik ika ni.. sekali sekala kita kene lah ubah deco kat umah kita kan.. barulah bersemangat nak mulakan hidup baru.. kalau boleh tiap2 hari tuka,, ika dah lama tuka.. sebab hari2 hidup baru kan?? tapi tak larat lah nak tuka hari2.. setahun dua kali pon kira oke lah tu.. tak nak jugak? oke,, setahun sekali~

tak mau cerita lagi.. cukup lah sampai sini dulu.. nanti2 sambung lagi k.. sekian~ wassalam.. daa~

12 comments:

.: noor badriah :. said...

wah kak kbu, blog da comellah~~
bad suka =)
mailah melawat blog bad yg baru =)hee~

*47!k@# said...

oke bad,,ika lawat blog bad sat..ada lagi tak kena ni :(

nadia athirah said...

aha.
laju lah ika. :)
ikaaa...
gtaw jap pbezaan blogspot dengan dot com.HAHAHA

pffftt. kite xtawu.HAHAHA. =.=

Fazil Hamid said...

harap maju 10 tapak lg...
hahaha...

*47!k@# said...

ika tak pasti la..HAHA..
coming soon ika bgtau kalau ika dah gune k ;)

*47!k@# said...

amin..haha..(=_=)"
menanti penuh harapan..

peGuaM_BiSaYa said...

nak curik wejes pink..hehehehe

*47!k@# said...

@peguam_bisaya:amek2..itu bukan artwork ika ;)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

bagus la dpt tau macam2 bahasa..hehe..

ika, ca tag kamu tau kat sini..jom join!

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/yeeaahhh-saya-nak-join-beloglist-fyna.html

Fazil Hamid said...

thanks...follow sy...awk yg ke-50..
tahniah buat sy...hehehe...

*47!k@# said...

@cik duyunng[ca]: ini pon tanye2 je..ade gak yg slh..

*47!k@# said...

@fazil hamid:welcome :)tahniah2