Wednesday, 6 April 2011

setel satu per satu

haiiyyaarrkk!! mai sini lau mau lawan!! de bran?? haha.. oke berangan??!! kita sedia maklum dalam dunia ni pelbagai bentuk dugaan dan cabaran yang kita telah dan akan tempuhi.. tak di nafikan lagi semakin meningkat usia semakin bertambah masalah.. tetibe teringat masa sekolah rendah,, pelajaran sains.. buat kesimpulan bagai.. guna ayat semakin.........semakin......... oke!straight to the point pliss!!

hmm,, status kawan2 ika di fb kebanyakan nya berbau sunggutan,, keluhan,, caci maki.. err,, maki hamun?? aishh.. tak mau2.. dah besar kan?? tak mau carut2 k.. pelbagai masalah yang ada.. ada pasal boss (err,, macam terasa je),, ada yang cerita pasal family,, ada juga cerita pasal kawan.. dan paling tak faham ade cerita kat ika pasal cintan cintun.. err,, ika ada muka doktor cinta ye?? huu~ = = ".. oke,, tak pe.. ika tak kesah pon nak cerita,, ika dengar je.. minta nasihat?? kalau boleh bagi,, ika bagi.. kalau tak tau,, ika susah nak bagi nasihat.. sebab ika just bagi pandangan mengikut mata dan hati ika je.. tak pakar pon.. dan tak belajar pon dalam bab ni..


cerita yang ika nak cerita sebenarnya malam ni ialah mengenai pemenang ika tu.. arghh,, ternyata mereka2 ni memang betul2 busy dan tak dapat mengonlinekan diri.. tak tau lagi siapa pemenang no 4&5 dan 1,2&3 ?? sila klik pada no berkenaan.. buat masa ni yang dah tuntut.. ialah eifa, lovey dan shah.. tinggal lagi dua orang iaitu atie dan mayang..

eifa ika belum tengok lagi dia dah pasang belum kat blog dia.. tapi ika tak puas hati ngan hasil ika buatkan tu.. rasa macam nak buatkan semula.. huu~ T.T.. si lovey tu pula ika dah siapkan cuma dia belum buka tengok lagi sebab dia belum online.. dan si shah pula ika dah siapkan dan siap pasangkan sekali.. hasilnya sangat memuaskan! dah tergantung dah kat blog dia.. wee~ nak tengok?? klik SINI dan tengok di sebelah kanan.. camne?? sila kasi komen sikit.. hee~ dia minta ika buatkan dia yang simple je,, siap bagi link blog contoh yang dia nak.. oke done! puas hati tak shah?? kalau tak puas bagitahu lah yee~:)

actually shah ni dia dah feed up pasangkan hadiah ika tu.. sampai dia kata kat ika dia tak nak pasang la.. arrgghh..jangan la macam tu.. sian kat ika.. dah buat penat2 untuk dia.. dengan itu ika usahakan juga tolong dia.. dia pon izinkan ika terjah as dia untuk pasangkan bende tu.. done! siap pon.. kesimpulannya.. kita jangan cepat mengalah dan jangan mudah putus asa.. selagi kita masih berdaya kita kene teruskan usaha.. jangan lepaskan peluang yang ada di depan mata.. bukan senang nak dapat design free.. dah dapat free tak nak manfaatkan nya pula.. sedih w0o ika kalau shah tak pasang.. T.T..

kenapa ika bagi doodle2 free?? sebab bila ika dapat siapkan satu doodle,, ika akan rasa sangat berpuas hati.. sebab ika nampak hasil nya.. dan ika bagi kat orang yang mika nak hadiahkan tu.. ika akan turut tersenyum bila dia gembira.. bermakna dia suka akan hadiah ika beri tu.. ika tak punya wang lebih untuk belanja kawan2 makan dan gembira kan mereka.. so,, ika fikir macam mana ika nak gembirakan hati orang dan tak perlu keluarkan duit.. dan akhirnya ika dapat idea untuk buat doodle tu.. tak perlu keluarkan duit dan hanya perlu luangkan sedikit masa dan tenaga..

eh,, panjang lebar dah ika taip ni.. oke,, sampai di sini dahulu.. sekian.. wassalam :)

  • hadiah masih ada lagi!! SILA KLIK SINI

No comments: