Thursday, 21 April 2011

selamat (bakal) pengantin baru ZED ZAIDI


akhirnya ZED ZAIDI 31, ingin melangsungkan perkahwinannya selepas pulang dari mengerjakan umrah.. katanya,, sepanjang dia mengerjakan umrah disetiap hujung doanya sentiasa mendoakan supaya Allah memberi petunjuk kepadanya soal jodohnya.. amin.. doanya termakbul dan Allah memberi petunjuk bahawa wanita bernama Natalia Mustafa Kamal adalah jodohnya.. dan dia yakin dan terus melamar Natalia sebagai peneman sehidupnya sehingga akhir hayat..

uniknya percintaan mereka adalah mereka mulanya sebagai kenalan di facebook sekitar tahun 2008, kemudian Zed Zaidi membantu Natalia mengusahakan perniagaan online... maka dengan itu mereka membuat design kad kahwin bertema facebook.. haha.. biasa dengar facebook meruntuhkan rumah tangga.. kali ni jodoh dari facebook.. sweet kan?? tahniah Zed Zaidi.. semoga berkekalan sehinnga hujung nyawa.. semoga berkat doa Zed Zaidi ketika mengerjakan umrah,, selamat lah semua nya dan majlis berjalan lancar.. amin..



majlis pernikahan : Restoran Felda Villa - 29 April
majlis persandingan : Dewan Perdana Felda - 7 Mei

sumber gambar : oh bulan
sumber asal ika jumpa : Gala tv (astro)

4 comments:

Fazil Hamid said...

wahhh...nice...
kitorg kenal dulu kat irc..
hehehe...tp tak terpk nak buat tema irc..

*47!k@# said...

haha..kalau buat tema irc kan best..mesti tak leh lupe tmpt tu..n mesti nak simpan stu kad tu..sweet~
<3 (^_^)

ieyla said...

so sweet ^_^

*47!k@# said...

ieyla:bestnye..sweet kan??time ika nanti nanti nak buat jugak lain dari yang lain..(^_^)