Saturday, 16 April 2011

sampai hati kata macam tu :'(

mornink sume!! err,, dah tengahari laa~ oke,, selamat tengahari semua.. ika belum lunch lagi :(
tadi sampai2 ja dirumah ika terus menonlinekan diri.. wah2.. byk nye notification kt fb.. mood dah melonjak2 dah ni.. check2 satu per satu.. majornye ofcoz lah dari geng2 blogger(=_=)"..check lagi.. amboi2.. kawan sendiri kata kat kawan sendiri.. kejamnya ang~ sampai hati ang kata lagu tu naa kat check(T.T).. dia kata

"klu ko koje pepgi ni mest muncul mke ko kt on9 fren aq...klu xkoje xde pon..trok ah ko ni..hahahahaha!bgn ar weyh"

wuuaarrghh!! sampai ati ang (T.T).. cek malaih nak print skrint post wall ang.. tak dak mood jadinya.. err,, jap.. paham tak ika loghat ni?? oke,, tuka bahasa normal k.. apa la salahnya kalau kita bertegur sapa dalam bahasa yang sedap di dengar.. contohnye.. "aii,, selalu kalau ko keje,,pepagi mesti muncul muke ko kat 'online friend' aku.. ni tak ada pon.. sakit ke??" haa.. tek de lah terok sangat bunyinye.. lega sikit dengo.. atleast ada jugak nak bertanya khabar.. ni.. tidak.. siap kutuk lagi.. wuu~

apalah salahnya tanya.. "aii,, mana menghilang?? takde pon ko pepagi ni.. aku rindu ko ni" auuww~ senyum lebar2 la mak wahai nyah~ boleh buat lagi doodle untuk ang.. huu~ kawan tak kenang budi.. dah lah doodle aku buat tu ko buat as profile pic..pastu kutok aku bangon lewat pulak~ tanya lah dulu napa aku tak online..

ika online lewat hari ni sebab tadi first day buat latihan moto.. oke,, memang cuak gilerr.. sebab ika memang baru sesangat belajar bawak moto.. apa yang terjadi tadi amat2 memalukan.. terlajak2 ika bawak moto.. naseb baek tak jatuh titi.. pusingan 8 la paling leceh.. huu~ sangat kasihan (=_=)" sampai melecet ibu jari kiri ika dibuatnya.. dek kerana gemgam moto kuat sangat akibat cuak punye pasal.. huu~(T.T)

lepas setel tu ika pegi teman akak beli barang orang order.. dah beli2 dan ambik katalog sekali,, terus la balik.. dah tu terus la bukak laptop.. check la segala semua yang nak di check.. tengok2 sorang blogger ni gunakan doodle yang ika buat tu as her profile picture.. wahh.. gembiranya rasa.. hasil karya kita di tayang2/dipromote2 kan.. seronok tak tau nak gambarkan macam mana.. kiranya dalam friend list ika,, ada dua doodle yang dah digunakan as profile pic dyorang.. wee~

lepas tu masuk geng KBU borak2 suma.. ada lagi sorang blogger ni kata ika anak mak (=_=)" gara2 entri ikamalam tadi.. nampak ngada2 ke?? huu~ oke.. ika ngaku memang ika anak ibu pon.. (^_^).. oh ye,, ibu ika mesej kata dah sampai Juru.. yeay! ibu sampai ika nakpeluk cium ibu.. oke.. perut dah lapar.. dah berdondang sayang dah dalam ni.. daa~ assalamualaikum..

notabawahkakiblog: lepas makan ika solat lepas tu nak kemas sikit rumah nak sambut kepulangan ibu,, lepas tu nak jadi cikgu jap.. tolong akak buat soalan peperiksaan sejarah tingkatan 1 dan 2.. (edit soalan sedia ada guna adobe illustrator.. shhuuutt :P) design header terpaksa di tangguh lagi.. sory mayang.. chara punye tu pon kene tangguh.. harap dapat bersabar.. (^_^)

4 comments:

Fazil Hamid said...

:)

fRaMe+LenSeS said...

tu dia aih.. ahahahaha.. yayyy.. ibu balik.. ibu balik.. yayyyy.. <-- tolong seronok skali.. hehehe.. (sangat mengade kan :P )

*47!k@# said...

@Fazil Hamidsenyum..tak perlu kata apa2..:)

*47!k@# said...

@fRaMe LenSeSnadh!!(=_=)"