Saturday, 9 April 2011

PERADUAN MEWARNA INCHIK EMAN

haha.. kali ni ika nak join inchik eman punye contest !
jemputan khas untuk geng KBU !
kemain excited lagi ika nak join contest dia ni..
nampak tak banner dia tergantung kat side kiri tu.. malam semalam dah gantung.. haha..

ye,, memang favorite ika kaler mengaler ni dari kecik lagi..
teringat masa umo ika lima tahun,, ika ngan kembar ika masuk contest mewarna dalam majlis 'hari kembar sedunia' then dapat tempat kedua.. piala tinggi tu tersimpan lagi dalam almari hadiah.. actually banyak lagi contest mewarna yang ibu masuk kan kami berdua..
tapi yang selalu menang,, qila.. sebab dia warna pekat dan kemas!
ika?? kemas jugak.. tone warna pon cantik.. cuma cair,, tak pekat..
so,, tenggelam la kecantikan nya..
T.T
tak mau cerita panjang..
jom tengok contest apa inchik eman buat ni..


gambar hitam putih yang inchik eman bagi suruh kita warnakan..
dah bersedia nak mewarna??
malam tadi ika amek contest ni kemudian simpan sebab dah ngantok sangat..
so,, pagi tadi ika mulakan operasi..
jom tengok hasilnya..


gambar yang ika colour..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


|
V

tadaa~

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

haa,, macam mana?? ada bran nak join??
haha.. jom la ramai2 memeriahkan contest ni!!

err,, kene tag mengetag plak~

macam biasa,, mangsa2 tag ika


nak join n nak tau syarat2nye klik SINI

oke,, sekarang ika nak buat doodle lagi sorang yang tertangguh tu.. dan watermark lagi satu.. esok or lusa maybe ika open request.. so,, alert lah ye bagi sesape yang nak doodle or header or watermark or icon shoutbox tu.. ;)

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah cantiknya....

gud luck bebeh

*47!k@# said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdArhee~tanx kak! :)

Eman said...

WOAHHHH!
first yang anta borang penyertaan.
thnks okee.
daa download ur pic dan daa save.
cun!
;DD

GO GO GO KBU!

*47!k@# said...

@Emanhaha..boleh kan??tanx! ;)

Dayana AZ said...

wahh cantik gler2 laahh kak ika :)! good luck :D!

*47!k@# said...

@Dayana AZtanx dayana! :)

MakweGerrard said...

cun la,,edit gne pe?

*47!k@# said...

@MakweGerrardguna adobe photoshop jerr~ :)

Siti Nurazlinda said...

akak sangat kreatif ! <3 suka suka