Sunday, 3 April 2011

panggilan kedua untuk pemenang contest jom edit gambar kenangan !!



mana mereka ni?? belum online?? atau memang tak nak hadiah?? kalau tak nak ika nak buka tempahan untuk doodle ni.. ke mereka belum tahu siapa pemenang?? macam mana tak tahu?? tak follow ika?? ahh,, pe2 jelah.. kalau belum semak sila ke SINI dan SINI.. tuntut hadiah di fb.. ika tunggu! baru sorang yang tuntut.. kenapa kene tuntut di fb?? haa,, sebab nye ika nak discuss gambar apa yang korg nak.. doodle ika buatkan ke?? tulis ape?? warna?? saiz nak besar ke kecik?? tema apa korang nak?? kalau ika buat sesuka hati ika nanti tak mesti korang tak puas hati kan?? sedang ika goyang kaki ni baik cepat2 bagitau.. kalau job dah masuk nanti ika dah tak sempat nak buat.. maka jadi lambat la korang trime hadiah tu.. fyi,, ika ada lagi sebulan praktikal.. lepas tu ika dah busy buat report praktikal pula.. ntah makan masa brape hari pon ika tak pasti.. lepas tu ika dah kena balik poli sambung study.. so,, jangan lengah2.. pliss3.. sementara ika ada mood ni.. kalau ika dah hilang mood nanti tak cantek plak ika buatkan hadiah korang tu..


dan dah sedia maklum kan pemilihan berdasarkan undian para juri.. ramai kawan ika, ika paksa jadi juri.. mereka adalah:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

ye.. 13 orangt juri.. jangan main2.. untuk pastikan pilihan ika tak salah dan dia lah yang layak menjadi pemenang.. nanti lah ika cerita.. sekarang ika nak panggil para2 sakura.. tak2.. para pemenang.. cepat2..

2 comments:

mimie said...

bagi saya je laa hahahaah! saya pon trmasuk dlm finalis tpi x mnang :(
:P

*47!k@# said...

@mimie haha.. tulah kan.. dyorg mcm tak nak je kan.. bgi mimie baru tau..ish..