Wednesday, 20 April 2011

nak senyum ke masam pagi ni??

monink semua..!! first of all ika nak tanya.. kenapa ika tak boleh buka facebook ye?? ika buh address www.facebook.com dia naik macam gambar kat bawah ni?? korang boleh buka facebook tak?? ke memang dia dah tutup facebook betul2?? bia betul?? huu~(=_=)"


sapa boleh tolong jawabkan untuk ika?? sedih ni.. pening pon ade fikirkan kenapa jadi macam tu.. :'(..patutnya kita kena mulakan hari dengan senyuman.. ini ika serba salah nak senyum ke tak.. baru je nak senyum sebab ika dah buatkan chara watermark.. actually ika sendiri tak tau,, watermark tu macam mana?? lame jugak ika fikir macam mana nak buat watermark ni.. semalam cik bulat buat entri pasal watermark.. barulah ika tau.. oh ye.. tekan address cik bulat pon naik macam kat atas tu.. dah reload/refresh pon jadi macam tu lagi.. baru je nak tengok entri baru dia tadi.. :(.. takpelah.. naseb baek blog ni tak naik macam tu jugak.. kalau tak memang ika menangis..

dikesempatan ini ika nak bagi watermark chara yang dah siap ni kepada chara.. semalam chara dah bersetuju dengan watermark ika buatkan ini.. even ika rasa takot nak bagi sebab simple sangat ika buat.. tapi bila dia dah setuju nak ambik.. alhamdulillah.. lega hati ika.. sekarang tinggal header n icon shoutbox untuk atie.. lepas tu ika dah tak buat ape2.. siapa nak doodle free tu boleh lah ika buatkan dah sekarang.. tengok syarat dalam ENTRI LEPAS.. sape rajin je ika rajinkan diri buatkan untuk dia (^_^).. selamat mencuba! oh ye,, sila lah ambil watermark tu ye chara :)..

sekian~

13 comments:

fuuyooh said...

cuba link ni plak..

http://www.facebook.com/login.php

rara pinkmafia said...

ala tak tutup pon fb.just restart je pc tu.hehehe.btw nice watermark.

*47!k@# said...

@fuuyooh: jap ika try..

@rara pinkmafia: yeke sbb pc??bukak yang laen okey je..:(

*47!k@# said...

@fuuyooh:tak boleh jugak :(

Natasha Nurizati said...

sama lah kitaaa ;(

Raziq Syahmi said...

try guna browser lain. firefox ke. or restart modem. internet problem & clear cookies.

*47!k@# said...

@natasha nurizati:tp skrg dh boleh!:)

*47!k@# said...

@raziq syahmi: tanx ye! ika restart moderm..dh boleh dh~:)

Raziq Syahmi said...

ok. welcome. :)

*47!k@# said...

@raziq syahmi: (^_^)

cik azeya said...

same same. pukul 10 baru boleh. mmg menaikkan kemarahan. huu -__-

♥CHaRa♥ said...

hehe..thanks ika..;)
wink3x..~

*47!k@# said...

@cik azeya:agaknya memang fb tutup sekejap kot :P

@chara:welcome dear :)