Tuesday, 12 April 2011

musuh ketat kak yuyu serang ika!!

wallaweyh.. musuh ketat kak yuyu datang kat 'alam snasa' ni.. gara2 ika mengesend comment seperti dibawah,, beliau terus datang menorjah blog pink ika ni.. aii,, jeles ke bang?? haha XD.. ika tak engat sebelum2 ni ika penah tak komen entri beliau.. tapi tak sangka ika komen macam tu,, beliau terus datang menyerang..


haha.. abang ujang tercabar gamaknya lalu terus menorjah dan mengfollow ika.. sambil2 mengomen entri latest ika dan mengelikenye sekali.. tak tau lah baca habes ke idak.. laju bebenor..



oleh kerana beliau musuh ketat/memusuhi akak yuyu ika.. maka dengan ini,, ika nak jadi musuh ketat beliau pula..


tayangan unggul untuk menaikkan lagi tahap kejelousan beliau.. haha.. sila jeleskan diri kalian ya! oh ye.. entri beliau berbunyi riak+bangga+adik beradik dengan nya.. maka dengan ini ika balas dengan entri ika yang berbaur menunjuk2.. haha XD.. boleh terima?? kene terima jugak!! haha.. nak kenekan akak yuyu ika yee~ padan muka ujang!

2 comments:

Ujang9897 said...

hahahah..

ala tak heran lgsung.., muffin lagi best.....=)

*47!k@# said...

@Ujang9897hahahaha