Saturday, 23 April 2011

menunggu angka 4

selamat pagi semua..pergh..dah bpe hri tak update blog pagi2.. pagi perasaan bercampur baur.. malam tadi pakcik korang marah kat mak cik korang ni.. tak tau sebab ape dia tetibe tak puas hati.. padahal mak cik kamu ni dah cakap habes jujur dah.. apelah salah mak cik kamu ni.. besar sangat gamaknye.. mak cik kamu cume cakap 'seronok bila tengok orang bahagia' terus dia nak marah mak cik cakap cam tu.. berjam2 mesej cume cakap pasal bende tu.. besar ke salah tu?? (=_=)"

oke,, abaikan selingan di atas.. memandangkan pagi ni ika ade hal lagi.. huu~ ika nak mintak khidmat korang memprint skrin kan followers ke 400.. lagi tujuh orang.. tak tau la hari ni esok ke luse ke.. macam biase.. kalau ika suruh print skrin tu faham2 jela dapat ape kan? ika nak bagi follower yang dapat print skrin follower ke 400 tu ika nak buatkan dia doodle.. n kepada follower yang ke 400 tu ika nak bagi award dan nak masuk kan dia dalam list ika.. sape berminat boleh lah tolong ika ye.. terima kasih.. psstt2.. next number 444.. lambat lagi next number tu~ (=_=)"

ika dah start buatkan doodle untuk orang yang dah buatkan ika terharu.. baru dua orang yang dah buatkan ika menangis air mata darah.. ade lagi sorang.. malam ni kot nak tutup.. kalau tak jumpe lagi ika buka lagi sampai malam esok.. tak nak cakap banyak.. nak g bersiap2.. sekian~ terima kasih :)

18 comments:

elinADNAN said...

chaiyok chaiyokk..
kite baru nank tgu angka 2..hehhe

fRaMe+LenSeS said...

wahhh sonoknya adk abg ni.. abg suka.. :D all the besh dik. :D abg tunggu tau 400 tu. :D

nurul_diya m. nor al-haj said...

gambate kudasai...=)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca nak tunggu ke 100 pon payah..huk3..

ca da boleh wat doodle sikit2..hehe..tp masih comot momot la..cube tgok sini.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/testingtesting123.html

ngan yg nie...

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/my-2nd-trialcik-duyung-versi-katun.html

hehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca nak tunggu ke 100 pon payah..huk3..

ca da boleh wat doodle sikit2..hehe..tp masih comot momot la..cube tgok sini.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/testingtesting123.html

ngan yg nie...

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/my-2nd-trialcik-duyung-versi-katun.html

hehe

cik azeya said...

wahh. sikit je lagi . :)

♥CHaRa♥ said...

hihi..menarik lah ika;)

ct-bilah said...

gud luck ika...pisss

putERi-kAtEk said...

garangnya pakcik tu...huhuhu kim salam eh..hahahahhaa

*47!k@# said...

@elinADNAN: tanx..chaiyokk gk utk elin (^_^)

*47!k@# said...

@fRaMe+LenSeS:alaa~abg punye dh jauh :(..tk dan nk ligan dh~

*47!k@# said...

@nurul_diya m. nor al-haj: trimas2..haha..xphm pon sbnrnye~(=_=)"

*47!k@# said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥:ala~chill oke~ika ni pon lmbt jugak~xpe..lmbat laun makin rmai laa~(^_^)

*47!k@# said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥:opss,, lupe..oke,,nnti ika tgok (^_^)

*47!k@# said...

cik azeya:sikit je lagi tu yg terasa sgt lmbt..huu~(=_=)"

*47!k@# said...

♥CHaRa♥:oh really??ika pon tk sbr tggu dia..tp xdtg lg nih :(

*47!k@# said...

ct-bilah:tanx(^_^)

*47!k@# said...

putERi-kAtEk: kan~xpsl2 je kene mrh
:(..aip2..xboleh lelebih..:P haha..oke2,,nnti ika sampai kan ckp puteri katek kem slm..mesti dia pelik dtg mne puteri katek ni..haha(^_^)