Sunday, 24 April 2011

mentor vs akedemi fantasia

malam ni layan mentor sambil menaip entri ni dan membodek kacang nips masuk dalam mulut ika.. nyum2.. sedapnya~ oke,, ni sekadar pendapat pada minat ika oke.. jangan sape2 nak melenting pulak ye.. peace no war.. (^_^)

ntah lah kenapa ika lebih suka tengok mentor dari reality tv yang laen.. (pasal nyanyi jela~ tak masuk yang laen..) kenapa ye?? mungkin sebab ade ally iskandar kot.. haha.. bagi ika mentor ni sempoi.. pastu minggu dy tak lame sangat.. lau lame sangat tu jadi bosan nak tunggu sape juara.. pastu dia tak ramai peserta.. so,, sesi terkeluar tu lebih dramatik.. sebab awal2 dah kene buang.. haha.. ops,, kejam nye ika gelak kan.. tak2.. dia tak lah perit sangat nak buang ramai2.. err,, wateva.. pastu ika suka dia buat dua sesi.. first solo second duet ngn otai.. part duet ngan otai tulah kite leyh nilai kekuatan pada protege.. lagipon ika suke sebab setiap peserta ade mentor aka sifu.. pastu ika suka pentas tv 3 yang smart der lampu2 n macam2 lagi tu.. err,, camne nak cakap erk.. ntah lah.. yang penting ika lagi suka mentor.. dari mentor pertama dulu sampai mentor sekarang ika layan.. haha..

nak tanya korang plak.. korang cmne?? korang suke yang mane satu?? haha.. kalau ade yang tak betul tu maaf lah ye~ peace no war.. (^_^)

10 comments:

kam_hafiz said...

semua rancangan realiti tv yang menyanyi x suka..
sume nye mcm x sedo dri bila menyanyi..
ishkk2..

Cik Aish said...

peserta mentro lagi hebat dari af..

sedangkan cikgu nye satu..

student af malas..kejar gleme semata2..

hawiz said...

suke tgk mentor gak...salma!!!....

*47!k@# said...

kam_hafiz: haha..skdr tontonan hiburn~

*47!k@# said...

Cik Aish: ha'ah,,klau mentor sorg stu..adil kan (^_^)

*47!k@# said...

hawiz: eh,, kite samelah (^_^)

IzREen :') said...

mentor la bez,,
tp klu AF Izreen ske certain je yg nyanyi power la.. yg gedik2 sume x mnat..
tp mentor mmg the best

*47!k@# said...

IzREen :'):yup!ika setuju!!hee~

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

mne2 layan jewk..hihi..raja lawa lg bez kot..---> xde kne mgena..hihi

*47!k@# said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥:haha..XD