Wednesday, 13 April 2011

Melda Ahmad menjiwai lagu

sejak pertama kali dengar lagu dia,, terus ika cari lirik nak hafal.. dia pandai menjiwai lagu.. bila dengar je lagu dia terus rasa macam kita ada dalam situasi tu masa tu.. mungkin sebab memang seakan2 sama kot dengan jiwa ika time tu.. tapi sampai sekarang ika suka lagu dia.. start suka dua tahun lepas.. time semester satu.. bff ika nama aza yang bagi ika dengar lagu ni.. lepas tu kitorang hafal lirik dia sama2..pastu time malam je kitorang bukak lagu ni then berkarok kat dalam bilik.. haha.. dari tengok lirik sampai lah record suara sendiri tanpa tengok lirik.. haha.. kitorang ada hobi yang sama.. tu yang boleh berkepit je dua orang.. dah macam kembar je orang laen tengok.. eh2,, cerita pasal aza plak.. sory.. jom layan video lagu Melda Ahmad ni.. zass~

lagu pertama dia yang ika n aza gile2kan tu..

lagu kedua dia

lagu terbaru dalam Gadis Semasa SUNSILK

14 comments:

meaw said...

meaw suka jugak lagu melda ni....sempoi je lagu dia ^_^

*47!k@# said...

@meawika pon! (^_^)

faraa halim said...

eh dh lame tak denga lagu die yg dua tu, mase form 4 form 5 ade la denga hehe

*47!k@# said...

@faraa halimbest kan lagu dia (^_^)

Zyash said...

Melda ahmad yang sempoi.. Suka jugak dengar lagu2 dia kat Utube

*47!k@# said...

@Zyashyeay!ika pon suka (^_^)

sayanakhiburan said...

memang best pun... tambah-tambah lagu dia kimia... waa...

RM132.22 : Earning Dari Ipanelonline

*47!k@# said...

@sayanakhiburankimia la ika first dgr terus suka (^_^)

^^nu[dd]yra^^ said...

cik dd jugak lagu melda yg tajuk...kimia =)

elinLARH said...

lagu melda sume best
sedap jeh nak dengar

*47!k@# said...

@^^nu[dd]yra^^haha..samelah kite (^_^)

*47!k@# said...

@elinLARHbetul3 (^_^)

shahjiehan said...

erk...cam biasa je... huhuhu

*47!k@# said...

shahjiehan:erk??ni mesti xlyn lgu jiwang~huu~