Sunday, 24 April 2011

luahan tentang blog

hai semua.. fuhh,, ngantuknya.. oke,, hari ni ika just nak mention last day untuk tawaran doodle tu ye.. ika nak tido jap,, pastu ika nak buat doodle yang orang yang buatkan ika terharu.. actually time ika berblogwalking beberapa hari ni,, ika terjumpa ramai yang masuk kan ika dalam bloglist.. wahh,, sangat2 terharu.. sebab mereka masuk kan ika sebaris dengan kak sunnah dan lain2.. waaahhh,, nak nanges air mata darah you.. :') rasa macam nak print skrin semuanya.. huu~ tapi tak jadilah.. nanti ada pulak yang kata ika ni show off laa~ 'tu pon nak kecoh.. dah lah follower pon nak show selalu.. baru cenonit nak kecoh..' oke2.. sory dah terover excited.. kesempatan ni ika nak berterima kasih sangat2 kepada mereka2 yang selalu support ika.. ika nak pasang top comentor laa..tapi tak tau cmne.. lagi satu kenapa ye blog ika lately ni macam de prob loading.. ade orang komen blog ika tak leh nk load.. :( ade plak yang kata blog ika lambat sangat nak show sume.. ika pon tak tau prob kat mne.. sebab ika dah buang hampir kesemua html.. ade gak la yang tak buang lagi.. tapi bape kentut je kan.. sape pakar dalam bidang ni?? mintak tolong jawabkan soalan2 ika tu boleh?? :'( oke,, tamat sudah sesi luahan.. sekian terima kasih :)

4 comments:

Dayana AZ said...

hik3 terharuu pulak kak ika nih :) , kte terharu gak ada dlm kak ika punye list, sebaris ngn yuyu zulaikha lagi!
:D waaa !
hmm dayana pn ta bpe tau tp mmg kdg2 slow nk msuk sini..

*47!k@# said...

dayana memang layak pon di sebariskan di situ.. :)
hmm,,tulah..sbb line ke sbb blog kak ika bert??:(

Khairil said...

Selamat tidor...

*47!k@# said...

haha..selamat2..(^_^)