Friday, 29 April 2011

luahan lau rasa nak baca

wwwaaaahhhh!! semalam satu post je ika buat.. malam tadi ika buat kuih.. nak resepi?? nanti malam ika bagi.. korang pon kena try.. lepas siap je ika online ingat nak update blog.. tetibe ika sedar2 dah pukul 5.30.. oh no!!!!!! check phone pokcik mesej.. first ask something.. second msj dia kata "ok,, sory ganggu..slmt mlm.." opss.. so sory.... pagi ni nak mesej dah tak boleh sebab bill kena potong sebab 2bulan tak bayar.. haha.. lupe lah dah dua bulan (=_=)".. oh ye.. kenapa ika buat kuih tetibe?? haha.. sebab ika ada jamuan perpisahan hari ni.. sobsob..(T.T).. hari ni 29 april 2011 merupakan hari terakhir ika berkhidmat di utaragraphic sebagai student praktikal (macam banyak sangat je jasa kat sini.. haha.. tak lerr banyak sangat padahal..) owh hari ni lah ika paling tak sabar.. sebabnye nak makan jamuan nanti.. teah buat kek coklat.. perghh.. by teah sendiri.. ehmm.. pe lah rasa nya kan.. tak sabarnya~~~.. macam2 bende lagi ika nak story sebenarnya.. banyak sangat kat kepala ni.. kalau hari ni terbanyak post tu bermakna bende2 yang ika nak story semalam terpostpond ke hari ni.. jangan marah ye.. haha.. tapi biasanya ika akan limitkan sehari dalam 3 hingga 5 entri sehari.. buat masa ni dah dua kali ika post satu entri je sehari.. tu yang terasa kucewa bangat nih..

READY ye.. haha.. oh banyak nya ketawa.. oke sory.. (=_=)".. mood: tak sabar tunggu jamuan time lunch nanti..

2 comments:

rara pinkmafia said...

budak praktikat kt tempat rara pon rini last.but tak bg pape pon sbb dye tak dpt dikesan.

*47!k@# said...

rara pinkmafia: haa??tak dapat dikesan??macam mana tuu??aiiyyoo~