Sunday, 24 April 2011

lagi tawaran DOODLE FREE untuk follower!!

post melekat sehingga tengah malam 24 april..
sila klik 'older post' untuk baca yang terbaru..

haa,, cepat2.. siapa nak?? kali ni ika tak nak maen sape cepat dia dapat.. kali ni ika nak main sape rajin dia dapat.. mau?? haa?? tak mau?? haha.. inilah masanya ika nak tengok siapa yang sungguh2 nak,, baru ika buatkan.. kalau setakat acuh tak acuh ika pon taknak lah bersusah payah dan bertungkus lumus buatkan doodle.. tak kesian ke kat ika?? sian lah sikit kat ika.. (mimik muka mintak simpati.. haha..)

ika belum ada mood nak buat report praktikal.. sebabnya kalau dah start buat ika tak mau dah tengok 'alam snasa'.. biar berkepuk pon.. malam2 je ika bukak.. wwuuu~ mesti ika rindu kat 'alam snasa' nanti.. minggu depan memaksa diri start buat report.. (T.T)..

opss,, sory bebel panjang.. oke,, sape rajin buat entri khas untuk ika sampai ika meleleh air mata darah.. ika akan bagi doodle untuk dia.. sambil2 ika promote lah blog dia.. dalam tu korang nak bebel ape pon dibenarkan.. tapi berkaitan dengan 'alam snasa'.. nak review blog ni ke.. nak kutuk blog ni ke.. (kutukan menaikan semangat) nak review entri yang ada dalam 'alam snasa' ni ke.. dipersilakan dengan tabik hormatnya.. senang kan?? just buat ika terharu nanti ika dengan sukarelanya menghadiah kan dia doodle free.. opss,, ika pilih TIGA orang sahaja oke! ;)

sekian~ salam sayang dari ika.. :) kalau yang baru follow ika.. yang tak pernah tengok doodle ika buat boleh klik entri berlebel artwork kat sidebar bawah tu.. yang kat sidebar ye,, bukan kat page.. kat page tu belum di update.. wassalam :)

opss,,lupa nak bagitau tarikh tutup.. dalam minggu ni tarikh tutup..tapi bape haribulan tu ikut suka ika.. kalau ika rasa nak tutup ika akan tutup k.. maybe ahad malam ke.. oke ;)

26 comments:

Cik Aish said...

uwaaa..cik aish nak boleh? sambil buat muka kesian ni..hehehe..sbb cik aish tak pandai buat doodle

cik azeya said...

rajinnya ika buat doodle. woho. tak tahu pun kejadah ape doodle tu. mesti susah nak buat. surrender awl awl. hee

Fazil Hamid said...

hehehe...bile tarikh tutup nye nih..

*47!k@# said...

@cik aish: boleh..kene usaha lah~ ;)

@cik azeya: sebab tu ika nak suruh sape mintak dia kene usaha jugak..sebab ika usaha untuk dia ;)

@fazil hamid: sory lupe bagitau..ika dah edit semula dah tu:)

husna mukhtar said...

wuwu mesti panda melukis ni

*47!k@# said...

@husna mukhtar:boleh lah jugak sikit2..dlm software pandailah..tgn tu boleh gk cuma tak power lagi..slow2 ja~

bella bellitos said...

bella nk bella nk * smbil bt muka comel*...hahahaha...jelesla dgn dye pndi doodling..

*47!k@# said...

@bella bellitos: haha..boleh! buat bg ika kuar air mate drh dulu ye..haha XD..

Wafiy Suzly said...

rajinnye tikah,hehe

*47!k@# said...

@wafiy: ngah takde keje :)

shahjiehan said...

hehehe.. snasa!! sj dah tgk guna explorer~ mmg er..

jom baca dan komen 6 produk kosmetik dikesan mengandungi racun | ! !shahjiehan [dot] com ! !

*47!k@# said...

@shahjiehan: memng ape??

hanisa sabrina said...

uuu. doodle iqa comel macam kartun anime versi solehah :D

*47!k@# said...

@hanisa sabrina: teehhee..:)

Nur Liyana said...

wah..comel n rajin nyer..bagus2!!!good2!!hahaha

first tyme singgah blog nie..haha

*47!k@# said...

@nur liyana:ye??tanx sudi singgah..nak??:)

Wafiy Suzly said...

takleh buka la yg kena tag tu, tp dah takleh nak join sbb tu bukan template pilihan.dlu ye la, huhu, kompem kalah

*47!k@# said...

tak leh buka??yeke??oh,,sokeyh2..ika pon sje join..menang klh tu adt prmainan lah kan~:)

shahjiehan said...

nk nk nk!!!

*47!k@# said...

sj: ritu orang nak buatkan malu2 kucin..(^_^)

♥CHaRa♥ said...

ika, chara dah buat enry. letak link kat komen ni ke.hihi

*47!k@# said...

@chara: yup! :)

Dayana AZ said...

raaaajin kak ika kite ni :D!

*47!k@# said...

Dayana AZ: sbb tgh xde keje la ni (^_^)

♥CHaRa♥ said...

ika, sorry lambat antar link..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/doodle-free-untuk-follower.html

hope suka.hihi!^.^!

*47!k@# said...

♥CHaRa♥:oke,,ika g jenguk (^_^)