Monday, 18 April 2011

KECOH: akaun blogspot akan didelete

arghh,, macam lah.. dulu facebook kecoh kata akan di delete.. sekarang akaun blogspot pulak.. cepat2 siapa yang masih menggunakan akaun blogspot.. cepat bukak tutorial ni..

korang try lah ye.. ika dari tadi try.. belum boleh lagi sebab ika ada problem kat langkah 6.. kalau tak faham pergi cari tutorial laen.. ramai dah buat tutorial pasal ni.. buat untuk back up blog korang.. takot nanti korang punye blog kosong terus.. hilang semua blog yang korang follow..

ika dah pening.. ika nak pergi layan jackie chan kat tv3 sambil lahap meggie bersama air vico ais tabur.. daa~ semoga anda semua berjaya menyelamatkan blog masing2.. sekian~

6 comments:

shahjiehan said...

hahaha.. tukar je email gmail tuh... kalut apa... huhuh

HonEyBuNNy said...

ahhh..betul tu..terkejut baca ttg blog neh tghari tadi....kecoh mcm FB dulu la kan..mcm2 hal la...

*47!k@# said...

@shahjiehandah tukar dah ke gmail..tapi katanya buang address yahoo tu..tapi ika tak boleh buang address yahoo tu..tu yang penin tu (@_@)

*47!k@# said...

@HonEyBuNNytulah..tak tau nak caya ke tak..macam fb tu xde pon berlaku apa2 akhirnya..(@_@)

Dayana AZ said...

pelik2 betul la kan skang ni.. haihh..

*47!k@# said...

dayana..ha'ah..akak buat back up gmail je..