Sunday, 3 April 2011

kawan rapat

hari ni ika nak cerita pasal kawan je.. sedar tak sedar ika dah ramai kawan selama ika hidup kat dunia ni.. ada kawan yang setia, ada kawan yang just for fun, ada kawan makan kawan, ada kawan makan nasi.. haha.. oke,, ika yakin dan pasti suma pon ada kawan2 yang macam ika sebut tadi kan.. so, tak perlu panjang lebar.. kite teruskan dengan apa yang ika nak sebenarnya dalam entri ni..

first of all,, ika nak mintak maaf sangat2 kat kawan2 ika yang terasa dirinya tak dilayan oleh ika.. bukan niat ika nak ignore kan awak.. just ika nak mintak sikit masa je untuk ika layan kawan2 ika yang lain jugak.. jangan lah cepat tacing.. ika tak larat lah nak pujuk.. chill aje oke.. tak layan bukan bermakna ika terus lupakan awak.. tapi time tu ika maybe ngah busy or ika ngah layan kawan2 ika yang laen.. harap awak dapat faham.. maafkan ika ye.. ika tak pernah lupa jasa2 n nasihat2 awak kat ika.. tanx sangat2 dan ika hargai.. lagipun awak punye kawan lagi ramai dari ika..

ika nak senaraikan kawan2 yang ika ada.. first start dari zaman kecik2 sampai sekarang lah ye.. kawan2 tadika ika masih ada yang still contact2.. next, kawan sekolah rendah.. dah sedia maklum kan kat entri lepas2 yang ika ada group exskbtr2.. mereka semua masih lagi kawan2 ika sampai sekarang.. kawan2 sekolah menengah.. pon ada group kat fb.. tambahan pula ika sekolah menengah di dua sekolah.. form 1 sampai form 3 skolah kat jhor.. form 4 dan form 5 kat sekolah tanjong karang.. nak2 ika dok asrama,, lagilah kan.. kawan2 di poli.. pon ada group.. kawan2 baru iaitu terdiri daripada para blogger.. dan kawan2 baru dalam fb.. yang kawan baru kat fb majority dtg dri blog ika sendiri.. dan kawan2 kat tempat praktikal.. err,, jap ade lg ke yg tercicir ye?? tak de rasanya..

arghh,, tak terkejar nak melayan semuanya dalam masa sehari.. so,, ika terpaksa jadualkan masa untuk bersosial.. ada masa untuk bersama family,, ada masa untuk bersama kawan2.. bukan ika memilih kawan.. kalau ika memilih dah lama ika tinggalkan semuanya dan kawan dengan kawan2 yang ika pilih tu je.. err,, entri ni entri bajet giler kan?? bajet h0wt.. bajet pe ntah lagi.. ntah lah,, ika rasa ika tak layak jadi kawan yang baik.. ika mintak maaf sangat2 pada sape2 yang berkecil hati ngan ika.. mintak maaf sesangat2.. jangan lah marah ika.. ika bukan sengaja.. maaf ye.. ika tak mau awak pergi dari life ika.. ika sayang kawan2 ika.. especially yang rapat ngan ika.. ye,, awak.. awak kan rapat ngan ika,, ofcoz ika sayang awak lebih..

bia orang kata ika macam2 yang penting ika tak pernah lupa awak.. macam kat dalam lagu nih..

video

harap awak dapat maafkan ika..

notakakiblog: entri khas buat kawan rapat ika yang terasa dengan ika..

No comments: