Saturday, 16 April 2011

junior lebih sopan !

sejurus ika publish post tadi,, ika kembali ke laman mukabuku.. wah! tengok noti ada orang post wall.. baru nak sebar2kan artikel tadi.. wallah..artikel :P rupa2nya seorang bekas adik senior ika post wall kat ika..

"kak tieka..skg wtpe???lme xdgr cer???"
wahh.. sedap mata membacanya.. macamni lah baru mantop! tanx adik tanya khabar akak.. oke,, memang dah lama pon tak contact adik nii.. maklum lah.. malas nak ganggu dia SPM tahun lepas.. haha.. alasan baik punye.. tak lah.. dia dah lama tak online k! yelah.. kan busy.. dengar2 macam keputusan adik ni cemerlang.. yeke dik?? kalau betul,, tahniah ye.. wahh.. hebat lah.. dunia sekarang makin ramai orang yang bijak pandai ni.. mungkin nanti ika jadi nenek yang tak tau gune mesin2 yang akan datang.. (=_=)"

oke,, tak mau cerita panjang.. nak mengoflinekan diri dengan segera! ni maybe last untuk hari ni.. see you s0on..!

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nenek plak dah? aduihhh.. banyaknya gelaran kat cik tieka nadh sorang ni.. ahahahaha.. btw, leh tak nak apply jadi junior kamu jugak? ahahahahahaha.. :P

*47!k@# said...

@fRaMe LenSeShaha..boleh2..junior terlajak umo :P

rara pinkmafia said...

hehehehe sejukk je hati eh.
nk join bloglist...

*47!k@# said...

@rara pinkmafiahaha.. XD