Wednesday, 27 April 2011

icon shoutbox free

oke,, ika yang baik hati (kunon..puihh..) nak bagi bende free kat sorang blogger ni.. (cepat pergi terjah blog dia dan tengok shoutbox dia) (=_=)" sampai hati~ silap ika jugak pegi letak kod gambar ika.. dengan itu ika cepat2 buatkan ini.. sila lah guna gambar ni ye.. jangan guna ika punye~ :(


http://2.bp.blogspot.com/-jEBT1zwbpTo/Tbefe1NVNZI/AAAAAAAABec/YJg77gJ5ztA/s400/ICON-SHOUTBOX.gif

10 comments:

cik ziqa said...

ouhh baiknya hati kamu. ehee..

kita nk 1 . :)

fRaMe+LenSeS said...

wah.. :D melawat adik abg ni.. apa khabar dia ya.. :D

*47!k@# said...

cik ziqa: amek laa~memang ada satu je kan~ (^_^)

*47!k@# said...

fRaMe+LenSeS: wah.. :D abg adik melawat adik laa~khabar baek :)

KyêrulL said...

Menarik..


*oh muka lecturer sma dgn sy yea.. ce buat ce buat.. HAHAHA.. nanti bolehlah sy buat post pasal benda tue plak hiks3.

*47!k@# said...

KyêrulL:kejap..tgh cari gmbar nak matchkan jap (^_^)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca belom ade shout box agi..nnti la wat..hehe...

jom join same!

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/contest-inner-tu-saya-punya.html

*47!k@# said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ oke ;)

junko-el-hida said...

ika..aku pening nak cari icon shoutbox tuk blog aku..so aku mintak kebenaran ambik icon yang ko buat tuk saper ntah..hihihi..thanks!..aku cilok keh?..

*47!k@# said...

ok bos..amek laa~