Tuesday, 26 April 2011

header alam s.n.a.s.a bergerak suda~

yeay!! berjaya jugak ika upload gambar ni.. haritu tak tau nape tak leh nak upload.. maybe sebab line kot.. pastu ika terus lupa nak try upload lagi.. dan hari ni ika teringat nak try upload lepas ika dah buat background tu.. lepas solat zohor baru ika teringat akan header bergerak ni.. haa,, dan sekarang sudah tergantung atas tu.. so cmne?? comei tk?? even tak sehebat yuyu punye header atleast dah bergerak and lepas jugak kempunan ika nak publish animation dalam ni.. dah lah video animasi ika tak leyh nak upload.. baru nak share bende hepi ngan uolss.. almaklumlah blog ika ni kan blog peribadi.. suma kisah suka duka ika yang ika rasa nak share,, ika share kat sini.. pasal background ika tu major setuju.. ada sorang dua je tak setuju.. ika baru je letak dan ika nak kekalkan dalam seminggu ke sebulan ke dulu.. kalau ramai sangat yang tak setuju ika akan tukar.. sekarang ika nak tanya pasal header ika pulak.. setuju tak dengan header baru ika tu?? lagi satu pasal header yang baru ni.. dia lagi ringan.. means,, GIF format lagi ringan dari JPEG..seyes tak tipu.. so,, sape2 nak buat header bergerak tu boleh lah save as GIF..tak nak bergerak pon boleh je save GIF.. haa,, tak mo citer panjang lagi.. silalah komen pasal header ika tu ye.. (^_^)

14 comments:

♥CHaRa♥ said...

cantik header baru ika buat tu.
hihi;)

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

cantik nyee.. ade rame rame2 skali.

cik ziqa said...

sumel ~

nk jugak 1 , bule ? :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

stylo ar... ajar aku leh nak wat cm ne... :)

husna mukhtar said...

cute

*47!k@# said...

♥CHaRa♥:tanx! (^_^)

*47!k@# said...

Cik EpaL HiJau (^^,):hehe..tanx (^_^)

*47!k@# said...

cik ziqa:tanx (^_^)..kalau free nnti ika open tawaran lah yee..

*47!k@# said...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine:hehe..bab2 ajar ni yang lemah..ika tak reti buat tuto..(=_=)"

*47!k@# said...

husna mukhtar :tanx! (^_^)

cik azeya said...

kreatif nye. tak penah terfikir nak buat ade rame2 terbang. haha :)

*47!k@# said...

cik azeya:tanx(^_^)

♥ eyka elisha ♥ said...

nice header ^^
format gif mmg lg ringan.laju nk upload.tp depend pd line gk.huhu~ =P

*47!k@# said...

♥ eyka elisha ♥:tanx (^_^)