Saturday, 9 April 2011

hadiah2 untuk contest JOM EDIT GAMBAR KENANGAN !!

teringat kenangan terindah dalam dunia blog iaitu saat ika buat first contest ni.. banyak pengalaman yang ika dapat.. hari ni tak nak cakap banyak cuma nak umumkan lagi pemenang2 contest ika ni sambil promote2 blog dyorg.. sila la follow mereka ni jika berminat..

ini banner contest ika.. segala editing hasil titik peluh ika.. :)



tempat pertama ialah



masih belum menuntut hadiahnya..



tempat ke dua ialah



permintaannya
"nak tema pink purple,, ade love2 byk2 n nak gambar princess.."

hasilnya
|
V




tempat ketiga ialah



masih belum menuntut hadiahnya..



tempat ke empat ialah



permintaannya
"nak letak perkataan 'shoutbox' kat gambar ni"

hasilnya
|
V




tempat kelima ialah



permintaannya..
"nak icon shoutbox yang simple but style"

hasilnya
|
V

maaf ye shah ika terbuat besar.. haha.. terlajak kebawah.. sebab lupa nak check saiz dulu..
tapi boleh adjust kat html tu.. sila lah adjust sendiri kalau mahu..

tinggal yang pertama dan yang ke tiga je belum menuntut hadiah..

actually pertama sampai ke tiga dapat header n icon shoutbox tu.. tapi lovey tak nak icon shoutbox tu.. dia nak header je.. so,, jangan kata ika tak tunai janji ye.. ini atas permintaan pemenang tu sendiri.. shah n eifa dah gantungkan hadiah mereka.. lovey baru je ika siapkan sebelum menaip entri ni.. so,, tunggu dia amek je.. dan ika tunggu lagi dua orang ni tuntut hadiah mereka.. dah lama tak online dua orang nih agaknya.. sebab masuk ni dah tiga kali dah entri ika memanggil mereka.. tak mau ke ye?? maaf la kalau hadiah ni tak menarik bagi korang.. ika just try to do orang laen punye.. selama ni ika buat ika punye je kan.. hmm.. maaf la ye.. sekian~ :) tanx for joined..

10 comments:

Liyana Z said...

waaa..hadiah best..jelesnya!

*47!k@# said...

@Liyana Z rajin2 la tengok update ika..nanti ika nak buka tempahan bile2 ika rasa nak buka boleh lah awk join..:)

tyra ~ said...

dga la ne , kite da pnday edit ! haha .. tp kontes da xd ..huhu ;(

*47!k@# said...

@tyra ~haha..yeke??tahniah2..nanti akak buat lagi skali ko join la..

tyra ~ said...

urm , insyaAllah .. pi ah usya album kite meyh ~

*47!k@# said...

@tyra ~oke,,sat..

MayangRosli said...

cik ika, caner nak tuntut hadiah nie?hihi ^^

*47!k@# said...

@MayangRoslimayang..pm ika kt fb!!

MayangRosli said...

ika, fb awak apa? jup mayang pm ehh .

*47!k@# said...

@MayangRoslikat tepi tu kan ada fb badge