Friday, 29 April 2011

hadiah untuk ATIE!!

first of all ika nak mintak maaf sangat2 kat atie.. sebab malam tadi ika tertido lepas ika buka laptop.. camne ntah boleh terlelap.. aishh (=_=)".. ika dah cerita dah kat ENTRI LEPAS.. maaf ye.. kuciwa yang teramat tak hilang lagi nih :(.. oke,, let's continue.. akhirnya siap juga hadiah untuk atie ni semalam pagi.. dan malam tadi atie online dan tengok design ni then setuju.. so,, pagi ni ika nak bagi secara rasmi kepada atie.. saat yang ika tunggu2.. jom tengok hasilnya.. terimalah simple dari ika.. :)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

terimalah header dari ika..

.

.

.

.

.


dan icon shoutbox dari ika..



sory kalau tak cantik..

No comments: