Monday, 4 April 2011

hadiah free untuk follower alam snasa !!

^gambar pinjam dari pakcik google^

memandangkan para pemenang sedang sibuk dan tak sempat nak mengonlinekan diri.. ika nak bagitau satu berita happy untuk followers yang menantikannya.. dan biase je untuk followers yang tak nantikan.. lambatnye lah tunggu pemenang ni mengonlinekan diri.. so,, dengan ini ika nak tanya siapa lagi nak doodle free?? kali ni ika nak buka sekali watermark free.. sape nak?? cepat2.. sementara ika ada mood ni.. seperti biase.. syarat mesti ada.. tapi tak susah pon.. cuma.......
  1. pilih satu entri best dan satu entri tak best dalam blog alam snasa
  2. buat entri bertajuk "saya nak doodle/watermark dari alam snasa"(sape pilih doodle tulis doodle je dan sebaliknya)
  3. letak kan header ika dan link kan terus ke sini
  4. dalam entri tu,, buat huraian kenapa suka dan tak suka entri alam snasa tu
  5. DONE! pastekan url tu ke sini..
terbuka kepada semua warga negara malaysia.. cepat2 sebab hanya 5 orang terawal je yang ika terima..

^gambar pinjam dari pakcik google^

AMARAN: SILA JANGAN COPY/SAVE MANA2 ARTWORK IKA TANPA KEBENARAN..

COPY + SAVE = PENCURI!

10 comments:

Dayana AZ said...

waah hehe :) dayana da ade, kasik chance org len :D rajin tol akk ek,

shahjiehan said...

hmmm.. nk masuk!!!ahahaha

jom baca dan komen Keperluan lebih penting daripada Kehendak. (ipad2 vs Donut)

*47!k@# said...

@Dayana AZsaat ika sedang rajin mendoodle..haha..tiru ayt dayana..ngah tak de kje ni..

*47!k@# said...

@shahjiehanmasuk tak masuk..bile nak tuntut hadiah ni??ika tggu lme dh ni..

♥CHaRa♥ said...

mesti dah cukup orgkan..hihi;0

*47!k@# said...

@♥CHaRa♥xde lg lah..kan xde org post url kt comment ni lg..dua org kt ats tu dh dpt dh dri ika :)

♥CHaRa♥ said...

join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/hadiah-free-untuk-follower-alam-snasa.html

*47!k@# said...

@♥CHaRa♥oke chara ika terjah!!

MiSz IeyFa said...

saia join ...

http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/04/hadiah-free-untuk-follower-alam-snasa.html

*47!k@# said...

@MiSz IeyFaoke..terima kasih..jap ika terjah :)