Monday, 11 April 2011

entri terakhir

^image from google^

rasa sangat teruja bila dapat follower secara mendadak ni.. dan masa tu pula la rasa macam nak bagitau satu dunia.. padahal tak popular mana pon.. baru je berjinak2.. baru je nak start blajar2.. and baru je tau apa itu dunia blog sebenar.. baru kenal maksud di sebalik perkataan 'aku seorang blogger'.. baru je rasa nikmatnya berblog.. baru je nak upgrade2 kan lagi kualiti blog.. baru je dapat farrero dari kak yuyu.. opss,, farrero kak yuyu?? yeay!! alhamdulillah,, ika dapat farrero dari kak yuyu!! wah.. blogger idol ika nak bagi farrero tu by hand!! sebab ika yang request.. haha.. ika nak jumpe dia dari gather geng KBU lagi.. cuma tak berkesempatan.. sebab ika ada hal lain.. T.T.. kali ni peluang ika untuk paksa dia jugak! haha.. sebab nak berborak panjang.. banyak bende nak tanya dia ni.. haha.. abes la akak.. err,, cop! ika actually memang tak sabar nak jumpa dia but ika ni pemalu la orangnya.. (>_<) haha.. tak dapat bayangkan macam mana keadaan ika nanti.. tapi kekadang mood ika boleh berubah jadi tak tau malu.. yee,, ika memang pelik.. ika sendiri pelik ngan diri ika..

^image from blog kak yuyu^
haha.. jangan jeles tau uolz (^_^)

haiiyyaa,,, ika.. tajuk lali meyh.. opss,, sory2.. ika nak bagitau yang entri ni entri terakhir!! ye.. entri terakhir untuk hari ni.. dan mungkin esok.. sebabnye ika nak stop berblog.. aiisseeyyhh.. nama baru nak naik.. dah nak tutup?? aiiyyaa,, kasi saya bagitau habes dulu maa~ oke2,, ika nak tutup sementara sebab ika nak paksa diri ika siapkan segala bende yang ika tangguhkan tu! hadoii,, dah banyak bende ika tangguh.. sebab excited kemain menaip2 ni.. laju je jemari menari nak luahkan segala isi dalam kotak fikiran.. banyak lagi yang tersimpan dalam benak hati dan naluri.. hoho.. ayat dah bercampur char kue teow.. opss,, sebut pasal char kue teow,, petang tadi bos ika makan char kue teow sebelah ika..actually sebelah bini dia.. tapi bini dia dok kat pc sebelah tempat ika.. so,, beliau duduk diantara ika dan isterinya.. pehh,, sedap giler bau dia.. dah la my feveret.. panas2 plak tu dia makan.. almaklumla,, ofis dalam restoran.. masak kat dapur terus masuk ofis makan.. makk aii,, meleleh ayaQ liuQ eh,, betul tak ek loghat kedah tu?? rasenya dah betul.. oke,, tak masuk tajuk.. sori..

^image from google^

ika nak benti buat sementara waktu sebab ika dah tangguhkan bende yang patutnya ika siapkan segera sebab mereka sedang menanti.. tapi ika tangguhkan sebab selalu update blog.. ntah ape2 la ika update tu.. haha.. ika dah hampir lupa apa yang ika perlu setelkan.. berikut senarai yang ika perlu setelkan.. kalau rasa ada yang tercicir sila lah bagitahu ika ye.. sebab ika ni kadang lupa..

  • doodle eifa
  • watermark chara
  • header n icon shoutbox mayang
  • doodle nadia
  • coming soon: header n icon shoutbox atie (dia bagitau,, dia tak dapat nk online atas sebab2 tertentu.. so,, ika tunggu~)
  • lagi?? rasanya dah tak ada.. sila lah bagitau kalau ada yang tercicir

6 comments:

MayangRosli said...

ala cyan nya . cam sedey jer luahan tu ika . hehe. mayang punya take ur time laa. da free nty baru buat. tak kisah pun . cyan ika :)

*47!k@# said...

@MayangRoslieh,,mayang..xpela..ika dah janji kan..ika ni je suke tangguh2kan keje ^_^..don't wory k..nnti siap ika gtau..:)

apleous25 said...

alaaa..
wat suspen la ika neh.HAHA.
xpe.xpe.
nanti nadia kc ek gamba 2.^__^
lambat dpt pown xpe.
nadia ta kesah*ala2 cara aiman ckp 2.haha

:::doakn nadia llus test jpj tuk keta khamis ne =.=

*47!k@# said...

@apleous25 wokeyh nadia.. amin.. :) nanti upload la then tag kt ika.. senang tak yah tunggu online serentak..k :)

^^nu[dd]yra^^ said...

tahniah ika ..dpt cekelat dr yuyu =)

*47!k@# said...

@^^nu[dd]yra^^tanx dear! ^_^