Monday, 25 April 2011

entri penutup

wah.. tamat suda segmen merepek ika buat tu.. setelah penat berjoging kat blog semua yang menjerit kat kotak chat ika tu.. (jangan ingat ika tak balas k.. semua dah balas.. kecuali yg 6april tu.. sory..) but ade blog yang ika tak tinggal jejak.. ada yang ika follow dan ada yang tak.. atas sebab musabab si broadband ika slow plus cik google dah pening.. semua blog dy nak swoh reload la bagai.. ada gak cannot found.. sory lah pada yang belum bernaseb baek.. selalulah komen2 mane tau ika terperasan kehadiran kamu.. mane tau kan~ :)

oke,, malam ni nak tido awal sebab esok ika ada hal lagi.. jumpa esok dengan doodle follower yang buat ika kuar air mate darah tu.. see yaa~ ika tadi ade bende nak story.. ngah taip2 tibe2 hilang dah.. tak ingat story pe nak share.. maybe sebab ika dah ngantok so,, arghhh..oke2,, selamat malam n sweet dream.. daa~

No comments: