Monday, 25 April 2011

DOODLE UNTUK FOLLOWER HEBAT !

selamat pagi semua!!!! bangooooonnn!! haa,, seperti yang ika janjikan.. sape yang buat ika terharu secara sukarelanya ika akn buatkan dia doodle.. haa,, tapi untuk tiga orang je.. memang susah nak pilih.. sebab mereka luahkan bukan melalui entri.. tapi melalui acting and kata2.. cceehh.. dan masa tu jugak ika terasa sangat terharu dan nak bagi dia hadiah.. ramai actually secara tak langsung dah buatkan ika terharu.. even bukan niat dia nak doodle,, tapi dengan kata2nya buat ika terasa sangat terharu dan mengalir lah air mata darah ika secara sengaja.. haha.. oke,, tak mau merepek.. tapi seyes dyorg buat ika terharu tanpa dyorang sedar.. dyorang ni tak buat entri pon actually.. so,, tak mau panjang2 cerita.. orang pertama yang buat ika terharu ialah.. cop2.. sebelum tu nak buat kata penghargaan sikit boleh?? please3.. tak kira,, nak jugak.. kejap je..

oke,, first of all ika nak berterima kasih sangat2.. even kita kenal dalam dunia blog je,, n kita belum penah jumpa.. ika tau abang ni seorang yang baik hati.. pandai jaga hati orang.. seorang yang manja.. almaklumlah anak mak.. haa,, sape segan nak ngaku anak mak?? engat lah mak kite dah bertahun2 jaga kita.. 9 bulan dalam perut dan bertahun2 di dunia.. makan minum kita,, pakaian.. semua mak yang uruskan.. sampai lah kita pandai uruskan sendiri.. sangat2 dan sangat2 lah besar jasa ibu tu.. sampai kita tak terbalas.. oke,, continue.. abang ni buat ika terharu sebab dia selalu support ika.. sampai masa ika mintak tolong print skrin kan follower ke 400,, dia kata dia dah tunggu sepanjang petang.. bila on semula malam tengok2 dah terlepas.. oh,, terima kasih sangat2 abang.. aipp2,, bukan abang(suami) k.. ini abang sebab dia jauh lebih berusia dan matang dari ika.. ika hormat dia sebagai abang dan dia panggil ika adik.. dia abang ika di geng KBU.. harap jelas.. err,, rasanya geng KBU ada yang tau kot sape dia..

haha,, mesti tak sabar kan nak tengok.. err,, kalau tak lawo tu maaf lah ye..
dia adalah

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



weewwiitt.. abang jambu.. haha..
harap abang terima pemberian ika yang tak seberapa ni..
(^_^)
terima kasih sangat2 yang tak terhingga..

6 comments:

nadia athirah said...

kite kenal!
big bos KBU. hee ^__^

*47!k@# said...

nadia athirah: waahh!!dah bagi jambu pon knl lg erk..cayalah nadia..;)hahahaha..

♥CHaRa♥ said...

cantiklah ika..;)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum dik. thx a lot.. terharu aih.. abg ta wat pape pn kat adik.. maceh sgt.. :D

*47!k@# said...

♥CHaRa♥:tanx chara ;)

*47!k@# said...

fRaMe+LenSeS: wa'alaikumussalam..welcome2 (^_^)