Monday, 25 April 2011

DOODLE UNTUK FOLLOWER HEBAT 2!

selamat malam semua.. yeay! berjaya siapkan doodle ke dua.. dalam keadaan ngantok dari tadi tu ika gagahkan juga untuk siapkan nya.. sebabnya ika dah janji nak buatkan malam ni right?? haa,, dan akhirnya siap..

oke,, start bebel panjang ni.. nak tak nak kena baca jugak.. haha.. si dia ni seorang yang sangatlah manja.. anak bongsu sama macam ika.. tapi kami tak gelar acu dalam keluarga.. gelaran ateh menjadi pilihan.. (gelaran untuk anak buah sahaja).. tak tau camna boleh sama.. dia sangat peramah.. suka gelak.. ika pon tak tau lawak apa ika buat dia mesti nak gelak (time mula2 kenal..) sekarang ika sendiri sedar yang ika ni dah berubah jadi seorang yang agak serius (selalunya la,, kekadang tu ada gak la santai2..) semenjak ika berkecimpung dalam dunia blog ni,, ika lebih banyak diam dan terus buat kerja sendiri.. arghh,, apa dah jadi ngan ika ntah.. macam dah jadi gila blog.. almaklumla.. ika belajar sendiri2 je.. byk try n error.. mintak tolong kawan ika ajarkan time first2 dulu.. tapi maklumlah belajar dari jauh ika pon pening2 gak akhirnya jadilah macam ni.. dari crowded terus ika simple kan sehabes simple.. ni pon ada lagi ika tak puas hati.. opss,, tersalah cerita.. sory2..

continue,, dia ni kalau korang perasan banyak kali ika dok sebut2 nama dia.. dia seorang blogger tapi tak nak publish kat orang ramai.. belum bersedia katanya.. actually hari tu dia ada mintak ika buatkan doodle.. ika jual mahal sebab masa ika pelawa dia cakap ika nak buatkan untuk dia,, dia jual mahal.. so,, ika majok lah ngan dia.. taknak buatkan dia bile dia mintak ritu.. tapi kali ni ika buat untuk menghargai orang yang buatkan ika terharu.. so,, ika dengan sukarelanya merajinkan diri buatkan doodle dia.. tak mau cerita banyak.. jom usha doodle untuk dia..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

my bff TEAH!!


ada satu hari tu dia dah buatkan ika terharu.. dia tak mintak pon doodle time tu.. biarlah ika je yang tau bila dia dah buatkan ika terharu.. by the way,, tanx sangat2 kat teah sebab dah banyak tolong ika.. dah banyak korban untuk ika yang ngade2 ni.. dah banyak tak tau nak cakap camne lagi.. tanx sangat2 teramat sangat2 teah.. sorylah kalau doodle ni tak cantik.. dalam ngantok2 ika siapkan.. tanx sangat2 coz sudi jadi kawan baek ika.. sudi dengar semua luahan isi hati ika.. sudi teman ika pergi mana2 ika ajak.. sudi segalanya.. tanx sangat2.. cukup2.. nanti teah menanges,, sebab hati dia lembut macam kapas.. jangan berkasar dengan dia,, nanti dia nanges sampai mata lebam.. kalau nak tegur,, tegur secara berhemah.. oh,, sangat2 terharu punya kawan baik yang sangat penyabar melayan karenah ika.. tanx again teah :')

4 comments:

Cik Aish said...

pandainya bt doodle.. :)
cantik sgt

*47!k@# said...

Cik Aish: hehe..tanx (^_^)

adiyafatehah said...

wahh...sgt2 cntik..thx syg..teah dh nk nngis nih..haha..terharu la..jgn wt cmni dh..kang nngis jgk kt blog ika ni haaa...teah wt ape la smpai ika trharu sgt..teah pon xtaw teah dh wt ape..adoii...tny bknnye nk gtaw..ishh...babab kang..btw,thx dear..teah suka..n thx also 4 being my fren..luv u my bff..:)

*47!k@# said...

adiyafatehah: waahhh..jgn nanges disini..nnti banjir..hehe..welcome teah :)love u to my dear bff..(^_^)