Friday, 15 April 2011

doodle free khas utk my lovely follower (5)

akhirnya siap jugak yang the last one ni.. huu~ sory lah late.. macam2 hal laen terjadi.. lepas ni header yg hadiah tu pulak.. lepas tu,, maybe ika dah tak buat dah.. sebab nak fokus buat report praktikal pulak.. kemungkinan besar,, ika tak update blog dah.. sunyi lah 'alam snasa' ni nanti.. :(

oke,,takmau panjang2 cerita.. jom kite tengok doodle nadia..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tadaa~

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


eh,, blom lagi.. haha.. chill okeyh!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

sory nadia kalau ika buat tak cantik..


TINGGAL LAGI:
  • watermark chara
  • header n icon shoutbox mayang
  • coming soon: header n icon shoutbox atie (dia bagitau,, dia tak dapat nk online atas sebab2 tertentu.. so,, ika tunggu~)
  • lagi?? rasanya dah tak ada.. sila lah bagitau kalau ada yang tercicir

10 comments:

nadia athirah said...

waaa...sukenyee ^__^
thnx ika.
tayunk sket.muahx.haha :)

Pakcu said...

cantik~ ;)

*47!k@# said...

@nadia athirahhaha..welcome nadia..blushing >_<

*47!k@# said...

@Pakcuhaha..tanx pakcu!!

il ya na said...

cantik nye awak wat doodle. ajar la.

*47!k@# said...

@il ya nasusah lah nk ajar dari jauh..klau dekt nk ajarkn boleh laa~

faraa halim said...

bile pulak saya boleh jadi follower yg bertuah tu?? hehe

*47!k@# said...

@faraa halimsabarlah sayang..ramai yang mintak..cuma masa je tak mengizinkan..ikutkan hati memang nak je bg semua..tp ramai sgt laa~

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

hai...salam kenal...^__^
seronoknya dapat dodol free...best...best...

*47!k@# said...

hehe..memang dyorg suka pon..siap letak sbgai profile pic lagi~:)