Tuesday, 12 April 2011

doodle free khas utk my lovely follower (4)


assalamualaikum semua.. sejurus ika sampai di ofis..cepat2 ika siapkan doodle eifa.. rindu terhadap blog dah tahap gunung kinabalu tingginya.. wallaa~ see,, kan ika dah bagitau.. kalau kite fokus mesti dapat siapkan artwork tu sekejap je.. haa,, ika ingat hari ni tak dapat nak buat entri.. tapi kerinduan dah terlampau.. jadi.. dengan ini ika nak bagi doodle ni dulu kat eifa.. sejurus entri ini di publish akan ika mengoffkan diri dari blog ni.. untuk teruskan dengan yang laen.. so,, hari ni entri ika adalah entri2 artwork ika.. disamping akan ika selit2kan kisah2 yang ika nak share.. oke?? boleh terima?? kalau tak boleh kene gak terima.. haha..

seperti biasa, ika nak cerita sedikit kisah mengenai si pemilik doodle ni.. dia seorang blogger.. umo dia sangat muda.. tapi tak tau la berapa.. tak tanya pula.. dia miliki dua blog (kalau tak silap ika la) yang pasti,, dia sediakan blog khas untuk contest.. walaweh.. caya lah adik ni.. ika follow blog contest dia tu cepat2.. sebab dia ni rajin berblogwalking.. pantang je nampak contest laju je dia masuk.. contest ika aritu dia masuk,, rezeki dia dapat no empat.. kedian,, tawaran ika pon dia tak lepas pandang.. laju je dia buat entri.. wah2.. adik ni tak lepas merebut peluang.. almaklumla.. rezeki depan mata mana boleh tolak selagi belum mencuba.. betul tak?? kiranya kalau kita rajin dan tak takot mencuba sesuatu pasti kita dapat hasilnya.. buktinya kalian dapat tengok sendiri kan? dah dua bende dia dapat dari 'alam snasa' ni.. tahniah dik.. ibu ika selalu berpesan "try your best,, do your best,, be the best,, you'll get the best!" lagi "siapa yang tanam anggur,, dialah dapat hasilnya" ada lagi "kalau orang baca sekali kita baca lebih dari sekali.. tak pe walaupon tiga empat kali.. nanti kita nampak hasilnya.. " means kita kene usaha lebih untuk dapat lebih dari orang lain.. kalau orang lain dapat lebih kita jangan pula berdengki.. malah kita perlu tingkatkan usaha lagi untuk dapat apa yang kita nak.. GO GO CHAIYOK! AJA2 FIGHTING! jangan mudah berputus asa.. agi idup agi ngelaban! eh,, panjang pulak cerita ika ni.. oke,, jom tengok doodle eifa..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tadaa~

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ika try buat effect ala2 colour water sikit ^_^

8 comments:

coret situ sana sini said...

wah cantiknya!
nak jugak..he3!

*47!k@# said...

@coret situ sana sinikene lah alert kalau ika buat pengumuman untuk buka tawaran.. (^_^)

syairahmohdanuar said...

cutenya!! ^^

*47!k@# said...

@syairahmohdanuarhooyyee! (^_^)

missSandwich said...

nak ajak join contest..jom3!!

http://misssandwich1001.blogspot.com/2011/04/show-me-your-bff-contest.html

*47!k@# said...

@missSandwichhaha..tau je ika gile contest kan?nanti lau sempat ika join k ;)

MiSz IeyFa said...

thanxx kak ...
cntk lh ..
hehe ...
pndai akak buat ...

*47!k@# said...

@MiSz IeyFawelcome dik..egt dh tak mau ambek..lame dah~