Friday, 8 April 2011

doodle free khas utk my lovely follower (3)


haa,, kali ni bukan follower.. (lagi skali =_=") yang ni bff ika.. sangat lambat nak buat yang dia punye.. sejap banyak hari tangguh.. akibat kejadian mengejut baru2 nii.. sory ye.. macam biasa la kan.. ika nak perkenal kan setiap kawan2 yang minta ika buatkan doodle tu.. engat lagi entri DOODLE 1 n DOODLE 2?? apa?? doodle kak yuyu tu napa tak termasuk?? err,, maaf.. no komen.. huu~ tu hadiah dari ika.. dia tak minta pon.. tak adil?? err,, sori ye semua.. tu hadiah besday dia.. tak kan dia nak minta.. ika sendiri yang nak bagi.. huu~

oke,, maaf juga kepada geng KBU yang dah minta tapi tak buat entri.. ika utama kan yang dah buat entri dulu ye.. masih tertangguh lagi tuu.. nak buat sekarang?? jangan2.. sebab ika dah tutup.. laen kali ye.. nanti kalau ika buka ika akan mention.. kalau boleh,, bagi gambar sampai parat dada je.. senang sikit ika nak buat kasi lawa2.. arghh.. sori2.. bebel banyak..

oke,, straight to the point.. ika perkenalkan kawan ika yang selalu share masalah dia kat ika.. ni dia..

ILHAM FAIZ !


beliau ni kawan ika masa sekolah rendah lagi.. lepas darjah enam kitorang pergi ke haluan masing2.. dah tujuh tahun tak jumpa lepas tu jumpa dalam facebook.. hasil carian kami semua.. ecececeh.. macam la dia ni wanted sangat.. kembang idong dia kang.. haha.. engat lagi entri ika yang INI ? haa,, tulah maksud ika.. dia ni dulu pengawas sekolah.. sama dengan ika.. dia suka buat lawak.. tapi dalam geng dia ni,, dia paling baek la~ dia suka pakai songkok.. ehem2 cair plak bila tengok dia pakai songkok.. haha.. sila jangan perasan k cik ilham..haha.. dulu dia ni pemalu.. kalau ika usha dia,, puihh.. terus cover macho.. haha.. adoii,, sila jangan kantoikan diri wahai ika.. =_=".. tapi kan! sekarang dia ni bechok tau! pantang ika online.. de je bende dia nak ajak beborak.. tapi kuat tacing! haha.. oke,, ika turun kl nanti ika nak jumpe dia memandangkan masuk tahun ni dah 8 tahun tak jumpa.. nak tengok dia ni macam mana kalau depan ika.. amboii ang,, dalam fb bukan main naa~ crita habeh suma.. siap laaa nanti.. ntah2 malu2 siput depan cek.. haha.. dah2.. tak perlu panjang lebar lagi.. nanti dia tacing kang.. haha..

oke,, sampai disini sahaja.. daa~ assalamualaikum.. sambung next tempahan.. opss,, hadiah header untuk lovey dulu k.. belum bagi lagi.. =_=".. sory tau ilham kalau tak cantik..

8 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahh besh la.. kamu mmg ada bakat.. tahniah. bertuah berkenalan ng kamu. .;)

faraa halim said...

plizz aja saya buat doodles :))

shahjiehan said...

oh ini ke doodle? huhu...

*47!k@# said...

@fRaMe LenSeSerr,,tanx nadh..:)

*47!k@# said...

@faraa halimerr,,kene blaja depan2 baru leyh dapat..lau jauh sush sikit nak aja..

*47!k@# said...

@shahjiehanntah.agaknye..hahaha XD

cik ziqa said...

waahh..santek2...nk jugak ! heee... ;)

*47!k@# said...

@cik ziqaerr,,maaf lah..dh close permintaan..