Wednesday, 13 April 2011

Dayana AZ dan MiszyDian LUCKY DRAW!

nyum2..sedap kan tengok cekelat kat ats tu??
kalau hari tu dapat cekelat dari kak yuyu..
kali ni ika nak dari adik comei ni pulak..
haha..

*mengharapkan sesuatu yang tak pasti.. harap2 impian menjadi kenyataan..

mangsa tag..

kepada mangsa2 tag dan readers/blogers sekalian..
sapa2 yang nak join lucky draw ni sila beramai2 terjah blog INI
adik ni sebenarnya teringin sangat nak buat aktiviti melibatkan ramai orang..
sementara dia tunggu result kemasukan ke ipta,,
dia berhasrat nak bagi hadiah kat manusia2 sekalian..
tapi untuk yang bertuah sahaja..
moga2 amal jariah beliau diberkati..
amin..
jom lah kita memeriahkan lagi!!!!

7 comments:

Dayana AZ said...

wahh thanks kak ika :)!

*47!k@# said...

@Dayana AZwelcome syg (^_^)

MiSzy DiaN said...

hi,
thanks for joining
"Dayana AZ dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!"

good luck :)

*47!k@# said...

@MiSzy DiaNwelcome!tanx t0o (^_^)

shahjiehan said...

jom baca dan komen Makan Malam Di Udara | ! !shahjiehan [dot] com ! !

shahjiehan said...

wah..syoknya ade coklat!!!

*47!k@# said...

@shahjiehanjom la..kot2 dapat ke kan :)