Monday, 11 April 2011

contest blog paling superb !


oke,, kali ni ika di tag oleh adik ZATY..
contest ni actually ika dah jumpe dah semalam..
tapi blog dyorg ni agk berat..
so,, ika pangkah terus..
sory.. pastu dah kene tag ika pon usaha lah pagi ni untuk tengok syrat2nya..
banyak kali jugak ika kene refresh..
sampai berjam2 tunggu baru boleh tengok isi keseluruhan nya..
tak tau la sebab broadband ika ke yang mcm siput atau memang blog dyorg ni berat..
opss,, terbuat sesi review plak.. sory2..

oke,,cerita pasal contest..
contest ni pon maen share2 jugak..
so,, kene la follow JOJO dan JAJA

nak tau syarat2 sila lah klik mana2 nama yang berkenan di hati ;)
alamak.. dalam syarat suruh letak kan sekali syarat2nya..
baru nak kasi trafik kat dyorang ni..
tak jadi la.. haha..

1. Buad satu entry di blog anda dengan tajuk, "Contest Blog Paling Superb !"
2. Tuliskan syarat2 penyertaan di entry itu.
3. Letakkan banner di entry dan sidebar and make sure korang link kan teros ke entry contest ney.
4. Korang wajib follow blog Jaja and Jojo
5. Korang wajib "like" fanpage ini
6. Bila dah buad entry, sila letakkan link korang tuhh dkt komen Jaja taw. Komen kat Jaja pnye entry contest jek. Kalo komen dkt Jojo pnye susah takot ade tercicir.
7. Tag 3 rakan anda dan pastikan dia ketahui pasal contest ini
8 Pemenang akan dipilih berdasarkan undian
9. Hanya satu pemenang akan dipilih
10. Contest akan berlangsung dari 9 April 2011 sehingga 18 Jun 2011
11. Siapa yang tidak follow blog Jaja and Jojo, penyertaan korang tidak akan dilayan

so,, sape2 nak join boleh la join ye..
just ikut je syarat2nya..

mangsa tag macam biasa..

haha.. dyorang lagi.. sian2.. :P

4 comments:

shahjiehan said...

snasa... ade org komen lagi la...hmmm..die ckp gerak2 ngngu nk baca... adoi la... :(... sj delete je eh benda tuh

*47!k@# said...

@shahjiehanika dah tengok dah si anon tu..discuss kt fb la mlm nnti ye~:)

Wafiy Suzly said...

goodluck to you!!!

*47!k@# said...

@Wafiy Suzlytanx wafiy! :)