Monday, 25 April 2011

B!G gath EX skbtr 2

haa,, sungguh ngantok rasanya tatkala tiada kerja yang nak dibuat dan saat langit menitiskan rintik2 hujan.. patut la tadi rasa panas membahang je.. rupenye nak hujan (=_=)"

ika actually tak sabar nak jumpa dengan kawan2 lama ika yang dah 8 tahun tak jumpa.. pergh.. dulu nengok pon tak lalu.. hingus hijau meleleh pastu sekat kat baju,, ada pulak yang jilat.. eeuuww~ haha.. bila dikenang semula saat hati rasa nak bermain je 24 jam.. saat otak tak memikirkan masalah.. berlari bebas ke sana sini.. wwwaaahh,, rasa macam nak balik zaman kanak2 je.. tapi bile nak kawen kalau asyik dok ulang zaman kanak2.. (=_=)"

so,, terima jelah dengan redha yang diri tu dah semakin matang.. dah pandai buang hingus sorok2.. dah pandai cover cun.. haha.. oke,, nak tengok sape yang banyak berubah.. first memang lah lelaki yang banyak berubah kan?? sebab dah ada misai n jangut.. yang mana rajin bersenam dan bersukan tu badan nye jadi macam hulk.. yang mane dulu kecik2 rendah sangat dari ika sekarang dah sama tinggi ngan ika.. yang mana dulu senyap je duduk diam seribu bahasa.. sekarang tak sempat nak bagi salam dia dah start buat ucapan dulu.. perempuan2 yang mana dulu gem sekarang dah slim.. yang mana dulu slim sekarang dah bertambah mesti ade jugak kan?? haha.. yang mana dulu dahi licin sekarang ade pokcik jer.. yang mana dulu pokcik jer start serang awal2 sekarang dah dahi licin.. yang mana dulu yang mana sekarang.. arghh.. yang penting ika punye ke excitedan.. pergh,, tak sabar rasanya nak tengok perubahan ketara mereka..

ika?? sekarang dah start pikir,, ika nak pakai baju shirt ke ikut selesa ika atau baju kurung ke supaya nampak ayu.. atau pon blouse ke?? erm3.. tapi kena tengok upacara dulu.. kot dyorang nak main game lasak2 ke.. kene la bawa baju spare untuk tukar nanti.. pastu ika pikir camne keadaan ika nanti ye.. sekarang ni boleh lah becok2 sebab ika just gunakan jemari untuk menari atas keyboard.. nanti tak kan nak beborak ngan dyorang kena taip jugak.. (=_=)" dah lah mulut ika ni simpan mutiara.. pipi ika yang tak make up ni dah tak payah sapu blusher.. mesti jadi pink dah nanti.. auchh,, malu mak tau nyah.. ika ni malu nak berdepan dengan ramai orang.. tapi nak jumpa jugak.. oke,, akan ika usahakan untuk cover malu tu.. ika akan cuba berlakon cool and steady.. chill aje lah ika ooii.. (=_=)"

mintak2 lah apa yang dirancang menjadi.. amin.. sekarang ni ngah tunggu keputusan menyeluruh.. memandangkan mereka sedang berhempas pulas untuk paper mereka.. jadi kami yang tengah relax ni tunggu jelah respond dyorang.. harap mereka nak join.. amin..

oh ye,, sambil2 ika duduk sesaje,, ika siapkan banner untuk event ni.. wah.. semangatnye ika.. kalaulah ditakdirkan bende ni tak menjadi.. insya'allah akan di postpond ke tahun2 mendatang.. tapi harap lah mereka ni nampak kesungguhan ika.. (^_^) ceh,, semangat giler lah~(=_=)"


eh,, kot lah yang sedang membaca ni exskbtr2 jugak sila lah bagitau ika dengan segera.. nanti ika invite dalam event tu.. actually big reunion.. tapi ika dah tertaip gath kat banner.. (=_=)" halalkan jelah~ takpe.. boleh edit semula..

notabawahkakiblog: malam nanti ika buat doodle untuk yang kedua pulak ye.. sabar..

2 comments:

Bebet Eeka said...

Err kalau badge 95 boleh join ke?

*47!k@# said...

Bebet Eeka :wah!!akk snior la ni??erm,,lau akk nk join skali leyh je~tp bwk la geng akk skali~ktorg geng batch 1998-2003