Thursday, 7 April 2011

BAHAYA! :serangan bertubi2 dikala malam~

first time dalam sejarah blog 'alam snasa' kene serang..!! dah la tak femes pon.. huduh plak tu.. ada hater jugak ke?? tak sangka ada orang nak datang serang.. wuu~ =_=" ramai plak tu yang hentam 'alam snasa'.. tak sangka dia datang bawak geng! ika tengok stats,, trafik naik secara mendadak..! first time refresh ada komen,, refresh ada komen.. huu~ hentaman bertubi2 dilakukan.. sampai hati buat ika macam ni.. wuu~ T.T.. nak bukti?? sila lah saksikan gambar2 di bawah..

peh! tinggi gile !

ww0oo~ tsunami! 491 km/jam ! err.. =_="

maakk aii.. sekali 815 dalam masa satu malam je.. first time kot!

0owhh.. ni la dalang nya! 450! teror giler bawak askar serang sini!

err,, 450 ke 651 ni?? bape2 jelah.. yang penting ramai giler!!!!

haa,, ni ika print skrin pagi tadi.. 1,073 pageviews dari malaysia!!

alamak terbesau pulek gambo ni.. yang sempat ika print skrin malam tadi..

wuu~ apa salah ika?? ika tak bersalah.. lau betul bersalah sila tunjuk kan apa salah ika.. aarrgghhh!! siapa punya angkara ni??!! nak kene ni.. aishh.. lepas ika buat je ENTRI NI trus ika post kt fb.. siap post wall lagi kat kak yuyu.. rupa2 nya dia buat serangan balas! wwaaaa~!! T.T

kak yuyu datang bawak askar! peh.. melampau!

ni perancangan si dalang..

pengakuan dari kak yuyu sendiri!
haa?? 82?? ika sempat print skrin 76 je~ :(

kak yuyu datang bawak sepasukan askar dia untuk serang ika! uishh.. sepasukan lawan seorang! arghh.. tak aci!.. by the way,, ika nak berterima kasih kat akak sebab dah menggelabah kan ika malam tadi.. huh.. =_=" tanx ye sebab buatkan ENTRI KHAS untuk ika.. wuu~ terharu.. T.T.. hadiah dah bagi,, tak kan nak bagi lagi kan?? so,, hadiah perkataan TERIMA KASIH BANYAK2 je yang ika mampu.. tanx sgt tau kak! tanx jugak kat semua follower2 yg dh follow ika mlm tadi.. 197 terus jadi 250! arghh.. tanx sangat2 semua.. dan tak lupa jugak kepada semua2 yang baca entri ika dan yang komen2 sekali.. sory la buat huru hara malam tadi ye.. =_=".. yang terasa tertipu tu,, sory la,, niat ika just nak buat suprise cara jarak jauh.. bukan nak mencanang cerita.. tipu sana sini.. bukan2.. jangan sangka macam tu.. wuu~ T.T sory sangat2.. terharu + bersalah + gembira + kelam kabut + macam2 lagi = TERIMA KASIH DAN MINTA MAAF SANGAT2!! baru cakap tak nak buat entri pasal kak yuyu.. tapi terpaksa buat entri kali ke empat jugak! arghh.. tapi tajuk tak sebut nama kak yuyu kan?? hee~ sekian~ :)

JOM JOIN

No comments: