Wednesday, 27 April 2011

award :lucky follower!!

444.. alhamdulillah.. semoga yang memollow 'alam snasa' ni tak jemu dengan entri2 ika dan semoga mereka ikhlas memollow.. "i follow u,, u follow me back" oh,, tak pernah lagi ika gunakan ayat tu selama ika berblog.. tak perlu lah kita paksa orang follow kita.. kalau kita nak orang tu follow kita balik,, jangan sesekali kita guna ayat tu.. ayat yang memaksa.. mana ada manusia yang suka dipaksa.. kalau anda ikhlas follow orang tu,, insya'allah orang tu secara automatik follow kita.. cuma cepat atau lambat sahaja.. even kita akan rasa kecewa teramat bila kita penat2 follow dia tapi dia tak nak follow kita,, takpe.. jangan putus asa.. biakan je dia tak nak follow kita.. nanti suatu hari nanti,, mesti dia akan terasa nak follow kita.. kita kenalah ikhlas follow dia.. yang penting ikhlas.. kalau kita ikhlas mesti kita akan selalu jenguk blog dia kan?? dari situlah hati dia akan terdetik nak follow kita balik.. eh,, sory terbebel.. kita teruskan dengan majlis penyampaian award.. oke,, sila duduk tegak2.. ehem2.. dengan ini.. ika mengumumkan.. pemegang nombor bertuah iaitu 444 ialah.........

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


sudi jugak pakcu nak jadi kawan ika setelah sekian lama kita kenal di facebook.. terima kasih pakcu.. ameklah award tu sebagai tanda penghargaan (^_^).. dengan kadar segera akan ika update list..

8 comments:

bella bellitos said...

waaaaaa nak jugak nak jugak.....sobs2 T_____T

*47!k@# said...

bella bellitos: err,,tggu luck bella pulak mne tau lps ni ke kan ;)

Pakcu said...

waaaaaaahhhhhhhhhhhhh tqvm ika! saaaaaaaaaaaaaayang ika...haha

*47!k@# said...

Pakcu: tu dieennn..trus sayang naa~(=_=)"

nur dhiya' aida said...

waaa... congratz pakcu (:

kAmi dAn mEreKa said...

no baik tu, hehe ;)

*47!k@# said...

nur dhiya' aida: haha..pakcu memang bertuah..

*47!k@# said...

kAmi dAn mEreKa: haha..kan??