Sunday, 24 April 2011

award :lucky follower!!

sory,, kali ni terlate.. patutnya tadi dah boleh.. lepas tu,, akak ika plak nak guna broadband.. takpelah.. janji masih tak terlambat kan nak bagi award..??


award ni untuk edelweisz!!
follower yang ke 400


terpaksa kira sebab tak sempat print skrin

profile tak dapat dikesan blognya

nasib baik dia mention kat chatbox

maka,, dengan itu ika menerjah blog nya dengan kelajuan 100km/minit..
pergh,, mencurah2 peluh ke ladang gandum.. (=_=)"

kemudian menfollow beliau..


sejurus ika mempublish post ni ika akan masuk kan kat sini..

oke,, penat bebel.. sekian~
eh,, si pemegang no 400,, jangan lupa ya ambik award tu..(^_^)

notabawahkakiblog: mujur xde yg print skrin kan.. hahahaha XD

2 comments:

ai n i s h a f i qa said...

wahhh..!teruja... terima kasih,, hihi~~~=) dah amek award dah, letak kat side bar,, cumil3~=p

*47!k@# said...

owh really..tanx(^_^)..