Wednesday, 13 April 2011

award :lucky follower!!

haha.. again.. ika memang suka bab2 bagi award ni.. ni pon kalau tak dibagitau mesti ika tak perasan nombor ni cantik.. actually semua nombor sekali je kan.. kecuali kalau ada yang unfollow then orang laen amek pula tempat dia.. tu jadi dua kali la.. tapi tu kes tolak tepi laa.. huu~ cam tak adil pulak ika bagi pada bape orang je kan..?? tapi nombor2 yang ika pilih ni nombor2 yang ika tertarik.. maaf la yang tak dapat tu ye.. nama pon award lucky follower.. kalau bagi semua dah tak de la lucky tu kan.. baik bagi award follower.. hehe..

dia ialah pemegang no

.

.

.

3

.

.

.

2

.

.

.

1

.

.

.

ya!!

321!!

see,, cantik kan no tu?? haha..

nah amek award ni..

opss,, sape ye??




haha.. naseb baek bagitau..

oke,, macam biasa,, ika tunggu no seterusnya.. tapi kali ni tak de tawaran doodle free untuk follower yang sempat print skrin.. sebab ika dah busy.. tak sempat nak berdoodling.. ni pon mood ika dah berkurang.. ngah cari mood semula.. hilang pula saat orang ngah tunggu ni.. sory (=_=)"

10 comments:

elinLARH said...

waaaaawww thniah untok dia!

*47!k@# said...

@elinLARHtahniah syud!tanx bagi pihak syud..(^_^)

Pakcu said...

cepatnya dapat follower..artis ni artis...nak saen!!! ;p

*47!k@# said...

@Pakcupakcuuu!!apa plak artis!!wwuuaaa~(T.T)

shahjiehan said...

tahniah!!

*47!k@# said...

@shahjiehantahniah untuk syud ke ika??:P

Syud Wada said...

hikhiks. thankss award tu. malulah :P *ceh tapi amek jugak :D

okay nak promote tuan belog kejap :)

*47!k@# said...

@Syud Wadahaha..malu2 miaw pulak..:D

Pakcu said...

tak kira nak saen jugak!!

*47!k@# said...

@Pakcumai la jumpa depan2..nak sain cmna dok jauh??haha XD